2789

راستش خیلی دوست دارم همه کنار هم باشن

ولی میخوای با چندتا چیز بجنگی؟

خودتو خلاص کن

اگه بچه داری نجاتش بده

اگه‌نداری خودت رو نجات بده

مگه اینکه مثه مرد وایسی و ببری کمپ ترکش بدی 

و حودش هم‌تلاش کنه درست بشه

حالا ببسن کدوم‌رو در وجود خودت میبینی

خدا به موقع قدرت هرکاری رک به آدم میده

ببین کدوم امکان‌پذیره سریع تصمیم بگیر

واسه خردو هرچه زودتر اقدام کنی بهتره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگ دعوا ما تکراری شد ن میزار برم بیرون ن اینستا ن وات هیچ چادر سر میکنم خونه مامانم تنها نمیرم باز ...

خداروشکر من کات کردم از صبحه هی ناراحتم چرا کات کردم ... من باهمین آدمی چهار سال رابطه داشتم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
تو چرا

خب من موندم چون خیلی خیلی دوسش داشتم همه عالم و آدم میگفتن کات کن منه عاشق کور و کر بودم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

من نمیتونم میرم خونه مامانم پشیمون میشم گریه میکنم ولی اصلا ب روش نمیارم ناراحت میشه اونم ولی ب روش نمیارم الان از صب چند بار سرکار بود زنگ زد شب اومد خونه معذرت خواهی کرد

بترسونش بکبار که بترسه دیگه می‌ترسه روت دست بلند کنه 

ازت ایراد میگیره تون یکبار قشنگ تموم ایراداشو بگو خیلی عصبانی میشه اما عوضش یکم آدم میشه

دلم ب مامانم میسوز از 6ماهگی بدون بابا بزرگم کرد ی جهیزیه داد دهن همه سرویس شد هر سریع دعوا میکنم بیچاره گریه میکنه الان بهش گفتم رفتیم شمال ک یهو نیاد با این ریخت ببینتم

هیچ هم ندار ن سرویس طلا گرفت ن عروسی ی جشن کوچولو ب من چمدون اینا نیستن ولی ما بستیم ن عیدی آوردن ن شب یلدا ولی از سگ محترم دروغ بگن مامانم واسش کم نزاشت چمدونشو تمام کمال بست

بلخر چیکار کردی دوست دختر دوست پسر بودین یا عروسی کرد بودین 

دوست بودیم چهار سال بااینکه خیلی دوسم داشت و خیلی دوسش داشتم و یه زندگی خوب و رفاه نسبی می‌تونستم باهاش داشته باشم بخاطر اخلاقش جدا شدم دقیقا مثل شوهر شما بود 

دوست بودیم چهار سال بااینکه خیلی دوسم داشت و خیلی دوسش داشتم و یه زندگی خوب و رفاه نسبی می‌تونستم با ...

خوش ب حالت ک تونستی من اینقدر حالم بعد ک حس تغییر شرایط ندا م