shabnambaanoo مدیر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 725 عنوان محله تبریز | مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 18 پست سلام شبتون بخیر دوستان میشه یکی به من بگع چهارراه نظام پزشکی کجاست جای خوبیه یا نهو همینطور محله رسالت از دیوار نگا کردم ولی نمیفهمم کجاس مرزداران چطوره از مرکز شهر دورتره؟؟ 1401/02/05 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnambaanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 725 کدوم دانشگاه هستید محله نزدیکش رو بگم علوم پزشکی تبریز
فراز_ عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1173 علوم پزشکی تبریز به به ، هم دانشگاهیم که محلات گلگشت یا آبرسان که به اونجا نزدیکه کرایه خونش زیاده ولی از سه راه گلگشت که میای سمت پیشقدم رفته رفته قیمت ها مناسب تر میشه پیشقدم بافت سنتی داره ولی فرهنگش خوبه از اونجا ها بگردید گاهی در این سایت ، حس سیاهپوست در قلب لاتسیو رو دارم ⛔No racism ⛔ stop violence against men's 😂
shabnambaanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 725 به به ، هم دانشگاهیم که محلات گلگشت یا آبرسان که به اونجا نزدیکه کرایه خونش زیاده ... عه سلاممم دوست عزیز 😂😂😍🤌ارع گلگشت و آبرسان که سر به فلک شده😂😂🥴ممنون لطف کردین😍❤️🥰
فراز_ عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1173 عه سلاممم دوست عزیز 😂😂😍🤌 ارع گلگشت و آبرسان که سر به فلک شده😂😂🥴 ممنون لطف کردین😍❤️🥰 سلام 😁 خواهش میکنم 💐 گاهی در این سایت ، حس سیاهپوست در قلب لاتسیو رو دارم ⛔No racism ⛔ stop violence against men's 😂