2777
2789
بله که همینطوره معلم ها واقعا انتظار ندارن،بلکه در حد توانشون همیشه از جیب خودشون با شاگرد های نیازم ...

دقیقا همینطوره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرشوهرم معلمه حقوقش ۴ تومن ولی پسرخاله ام پرستار طرحی ۱۰  تومن. از اونجا گفتم

مطمعنی برادرشوهرت ۴ میگیره عزیزم؟بعد اینکه برادرشوهرت تربیت معلم درس خونده؟

آخه الان دانشجو معلم ها ۳۸۰۰تا ۴۰۰۰تومن میگیرن و اونهایی که سر کار هستن و سالهای اولشون ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰میگیرن

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
خیلی ممنونم ازتون     باور کنید اون روز همکارا جمع شده بودیم همه میگفتن کاش این رسم جمع ب ...

من هیچوقت کادو ندادم به معلمام. خیلی هم دوستم داشتن😅

فکر نکنم برای معلم فرق کنه بچه ای کادو بده یا نه

ولی خود من بشخصه وقتی میبینم معلم زحمت میکشه و حقوقش کمه، دوست دارم به هدیه ای خوشحالش کنم. وگرنه مطمئنم فرقی نداره براشون که کدوم بچه پول داده کدوم نداده

مطمعنی برادرشوهرت ۴ میگیره عزیزم؟بعد اینکه برادرشوهرت تربیت معلم درس خونده؟ آخه الان دانشجو معلم ها ...

سال اولشه. تازه استخدام شده

البته معلم با سابقه هم داریم ۱۲ میگیره

به هرحال همشون محترم و زحمت کشن

من هیچوقت کادو ندادم به معلمام. خیلی هم دوستم داشتن😅 فکر نکنم برای معلم فرق کنه بچه ای کادو بده یا ...

دقیقا هیچ فرقی نداره من ۳۷ تا دانش آموز دارم همشونو یه اندازه و از ته قلبم دوس دارم.چه زرنگ باشن چه ضعیف.چه کادو بدن چه ندن.همشون برای من ارزشمندن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دقیقا هیچ فرقی نداره من ۳۷ تا دانش آموز دارم همشونو یه اندازه و از ته قلبم دوس دارم.چه زرنگ باشن چه ...

شما خیلیییی انسانیت دارین اصلا کاملا مشخصه نه مثله خانمه بچه من که فقط شاگرد ممتازارو دوس داره و  قربون صدقشون میره بقیه که کمیییی ضعیفن به خودشون و والدینشون یجور نگا میکنه انگار دشمنی چیزی هستن 

دقیقا همینطوره

شماکه معلمی اگه کلاسی بیاد اسامی کسانی که کادو خریدن رو براتون رو برگع بنویسه  بعد یادتون میمونه کیا کادو دادن کیا ندادن..و اینکه  اصلا براتون مهمه که بعضی ندادن

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
شماکه معلمی اگه کلاسی بیاد اسامی کسانی که کادو خریدن رو براتون رو برگع بنویسه  بعد یادتون میمون ...

تا حالا برام پیش نیومده ولی اگه زمانی پیش بیاد سعی میکنم لیست رو نگاه نکنم