سلام عزیزم
بسیار عالیه
ببینید چون معمولا ما وقتی ازدواج میکنیم بلافاصله اقدام نمیکنیم، یه مدت حتی برای بعضی افراد چند سال رحم تشنه میشه برای م ن ی مرد و حتما میدونید که غذای رحم هست و بسیار مواد مفیدی داره، وقتی اقدام صورت میگیره رحم یه دفه شوکه میشه چون قبلش اقدام نکرده بودیم و رحم عادت کرده بود به حتی اور.گاسم بدون ورود م ن ی اقا و این یه شوک هست براش و گاهی دیده میشه بعضیا لکه بینی پیدا میکنن، پریودشون بهم میریزه یا حتی منظم بوده قاعدگیشون یه دفه ی ماه پریود نمیشن و اتفاقات عجیبی کلا میفته، حالا اگر اقا غذاهای خوبی نخوره، دخانیات مصرف کنه، استرس کاری به خصوص تو محیط کاری با استرس بالا باشه این م.ن.ی کیفیت افتضاحی خواهد داشت و رحم رو دچار شوک بیشتری میکنه. پس مهمه که همسرتون هم سبک زندگیشون رو اصلاح کنن تا مواد بهتری وارد رحم بشه. پس بدونید اینکه پریود بهم میریزه یا نامنظم میشه کاملا طبیعیه. اما حتما هر دو نفر باید سبک تغذیهشون رو سالم کنن تا حداقل نطفهای که میخواد تشکیل بشه باکیفیتتر باشه.
خود واکسن کرونا هم برای خیلیا پریودشون رو نامنظم کرده پس نگران نباشید.
اینکه وزنتونو کم کردید عالیه به خصوص اگر اصولی و با ورزش و تغذیه مناسب پیش برید خیلی خوبه.
در مورد حرف مردم:
عزیزم هر وقت کسی ازت چیزی پرسید بگو فعلا حالا زوده، تازه ازدواج کردیم، ببینیم چی میشه، حالا چند وقت دیگه...
کلا قرار نیست به کسی بگی که میخوای اقدام کنی.
اقدام کردن چیز عجیبی نیست، هرچی جلوتر میره ادم بیشتر یاد میگیره و بیشتر آموزش میبینه و مطمئن باش این صبری که افراد توی اقدام میکنن و طول میکشه برای بعضیا تا باردار بشن حتما اجر داره نزد خدا.
نگران یائسگی زودرس هم نباش. همه چیز دست خداست. شما با تغذیه و سبک زندگی سالم میتونید به امید خدا باردار بشید.
من خودم پریودیام ۲۸ روزه و کاملا منظم بود همیشه. ینی حتی میشد ساعتش رو هم دقیق فهمید انقد منظم بود.
اسفند اقدام کردم کلا بدنم قاطی کرد. حتی موی زائد دراوردم!
اینا هم به خاطر سبک زندگی خودمونه هم به خاطر کیفیت م.ن.ی اقا.
نگران نباشید همین تاپیکو دنبال کنید به امید خدا مطالب خوبی خواهم نوشت و ان شاء الله خیلیا بعد از همین تاپیک باردار میشن، میذاریم بمونه تا هر وقت نی نی سایت وجود داره که هرکس تنبلی تخمدان داشت بتونه درمانش کنه.
عزیزم خیلی چیزا میتونه عامل ریزش مو باشه. نگران نباشید. الان دیگ همه باردار میشن.
اما توصیه من اینه که اگر دیگ معدتون خوب شده اقدام کنید.توکل کنید به خدا و از خودش بخواید فرزندی "سالم، صالح، خوشروزی، خوشقدم و خوش عاقبت" نصیبتون کنه ان شاء الله.
من بعد از هر نماز واجبم، یه صلوات میفرستم، این دعا رو میکنم و دوباره صلوات میفرستم چون شنیدم دعای بین دو صلوات بعد از نماز واجب مستجابه ان شاء الله.
توکلتون به خدا باشه.
یه آیه هست توی قرآن که میگه:
قل لن یصیبنا الا ما کتب الله لنا، هو مولنا و علی الله فلیتوکل المومنون:
بگو هر اتفاقی برای ما بیفتد جز این نیست که خدا برای ما قرار داده باشد، او یار و یاور ماست و مومنان فقط بر خدا توکل میکنند.
بسم الله بگید و شروع کنید.
ان شاء الله خبر بارداری شما رو تو همین تاپیک داشته باشیم ❤🤲🏻