2777
2789
عنوان

قدووزن

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
بایست کیه ؟

چانیول  

سوهو   

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عزیزم چون ریپ زده بودی پرسیدی گفتم اینجا بگم

به نظر من  بلاک اینا نکن بدتر میشه خودش باید تصمیم بگیره

نگا از هر ادمی بزور یه چیزی بگیری حریص تر میشه بدتر دلش تنگ میشه پنهونی کارش انجام میده مامانت خودش باید تصمیم بگیره رابطشو با این اقا قطع کنه

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چون ریپ زده بودی پرسیدی گفتم اینجا بگم به نظر من  بلاک اینا نکن بدتر میشه خودش باید تصمی ...

ببخشیدقفل کردم اونطرف گفتند الکیه گفتم ببندم فکرنکنند دنبال دیده شدنم

من گفتم شایدبا این کارراه ارتباطی روقطع کنم ولی خوب باز دیده میشه

ازطرفی اشناهم نمیشه گفت

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببخشیدقفل کردم اونطرف گفتند الکیه گفتم ببندم فکرنکنند دنبال دیده شدنم من گفتم شایدبا این کارر ...

خواهش عزیزم اگه تنها راه ارتباطیشون واتساپ باشه شاید اینستاشو یا حتی محلتون بلد باشه 

یا مامانت خودش پیام میده ببینه بلاک شده خب ان بلاک میکنه

خواهش عزیزم اگه تنها راه ارتباطیشون واتساپ باشه شاید اینستاشو یا حتی محلتون بلد باشه  یا مامان ...

پس باید حتماپیگیربشم ببینم ایاطرف آدرس خونه ماروبلده یانه اگربدونه که خوب بدترمیشه تومحلمون آشنازیاده میترسم همه بفهمند دردسربشه من چیزی نمیگم ولی ازبیرون کسی ببینه بالاخره میفهمند

پس باید حتماپیگیربشم ببینم ایاطرف آدرس خونه ماروبلده یانه اگربدونه که خوب بدترمیشه تومحلمون آش ...

به نظرم اول غیر مستقیم مامانتو از عواقب کارش بترسون با مثال ادمای دیگه اگه قطع نکرد به خودش مستقیم بگو ولی حواست باشه هیچکس دیگه نفهمه خیلی بدتر از این میشه اوضاع

به نظرم اول غیر مستقیم مامانتو از عواقب کارش بترسون با مثال ادمای دیگه اگه قطع نکرد به خودش مستقیم ب ...

آره میدونم بفهمند خیلی دعواو بحث میشه اتفاقات جالبی نمیفته

خیلی خونواده متعصبی دارند ...

بازهم ممنونم که راهنماییم کردیدخیلی لطف کردید    

آره میدونم بفهمند خیلی دعواو بحث میشه اتفاقات جالبی نمیفته خیلی خونواده متعصبی دارند ... بازهم ممن ...

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم حل شه مشکلتون

متنفر نشو از مامانت میدونم وقتی ادم ازدواج میکنه تعهد داره ولی گاهی ادما تو این شرایط ایران بدون عشق و اجبار  زندگی ازدواج کردن و حسرتشو دارن شاید جدی نباشه فقط مقطعی میخاد این حس کمبودشو رفع کنه