برای سن18سال(البته دیگه اواخرسن18سالگی هست ووارد19سال میشم)
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
من گفتم شایدبا این کارراه ارتباطی روقطع کنم ولی خوب باز دیده میشه
ازطرفی اشناهم نمیشه گفت
خواهش عزیزم اگه تنها راه ارتباطیشون واتساپ باشه شاید اینستاشو یا حتی محلتون بلد باشه یا مامان ...
پس باید حتماپیگیربشم ببینم ایاطرف آدرس خونه ماروبلده یانه اگربدونه که خوب بدترمیشه تومحلمون آشنازیاده میترسم همه بفهمند دردسربشه من چیزی نمیگم ولی ازبیرون کسی ببینه بالاخره میفهمند
پس باید حتماپیگیربشم ببینم ایاطرف آدرس خونه ماروبلده یانه اگربدونه که خوب بدترمیشه تومحلمون آش ...
به نظرم اول غیر مستقیم مامانتو از عواقب کارش بترسون با مثال ادمای دیگه اگه قطع نکرد به خودش مستقیم بگو ولی حواست باشه هیچکس دیگه نفهمه خیلی بدتر از این میشه اوضاع
به نظرم اول غیر مستقیم مامانتو از عواقب کارش بترسون با مثال ادمای دیگه اگه قطع نکرد به خودش مستقیم ب ...
آره میدونم بفهمند خیلی دعواو بحث میشه اتفاقات جالبی نمیفته
خیلی خونواده متعصبی دارند ...
بازهم ممنونم که راهنماییم کردیدخیلی لطف کردید
آره میدونم بفهمند خیلی دعواو بحث میشه اتفاقات جالبی نمیفته خیلی خونواده متعصبی دارند ... بازهم ممن ...
خواهش میکنم عزیزم امیدوارم حل شه مشکلتون
متنفر نشو از مامانت میدونم وقتی ادم ازدواج میکنه تعهد داره ولی گاهی ادما تو این شرایط ایران بدون عشق و اجبار زندگی ازدواج کردن و حسرتشو دارن شاید جدی نباشه فقط مقطعی میخاد این حس کمبودشو رفع کنه