2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 67 پست

اگه شیرینی خامه ای اورده ازش بگیر  بعد شوتش کن بیرون 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

اول بسم الله داره آپشنای گندشو نشون میده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگفتی این در و میبینی از همین در  برو که برنگردی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اگه ازدواج نکردید فرار کن ازش😂

نهه خواستگار دوستمه من م بشگفتم خیلیی، شکاکه

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

دوستم اسکرین هاشم برام فرستادهه بنظرمم این ادم درست بشو نیس 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

اصلا بی برو برگشت ب این جواب رد بده

یدرصد شک کنی ک بد دل نیست خودتو اتیش زدی

با ادم بددل زندگی کردن کارهرکسی نیست

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

این آدم غلط میکنه بیاد خواستگاری!!!

بنظر شمام مریضه؟ 

نهه خواستگار دوستمه من م بشگفتم خیلیی، شکاکه

ببین این الان اینو میگه فردا پوستتو میکنه

تازه الان بله میخواد کارش گیره داره وامیده یعنی...

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚

شکاک واسه یه دقیقشه سمه سم

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

ولی اگه خودش این شرطو کرده بیرون نری شاید یکی دو سال اول مشکلی ایجاد نشه ولی طولانی مدت قطعا داغون میشی من باشم محاله بپذیرم.به من روز اول گفت دوست دارم زنم جایی میره شب تا تاریک شد خونه باشه بعدشم مشکلی ندارم هرجایی دوست داری بگو ولی بهم بگو بعد برو هرچقدر هم دلت میخواد بیرون برو فقط نقطه قرمزش این بود باید بدونه دقیقا کجا میرم.و خدایی خودم هم مشکلی نداشتم واسه همین ده سالی زندگی کردیم مشکلی ایجاد نشده از این لحاظا.ولی اینو بدون کسی الکی اینکارا نمیکنه شاید بددله شدیدا.مثلا اطرافیان شوهرم میگفتن این زنشو محدود میکنع لباس و همه چی.ولی خدایی خودشم میگه اگه جلف بودی محدود بودی ولی خودت سر سنگینی کاریت ندارم ولی عروسی بشه یا مجلسی هرچی بپوشم هر چقدر ارایش کنم اینا کاریم نداره اصلا اینا رو دختر خاله هاش و جاریام دروغ گفتن میخواستن تو عقدم بهم بزنم 

2790
2778
2791
2779
2792