2777
2789
قهقرا؟ تا خوشبختی از نظر شما چه معنایی بگیره  حتما زندگی بر پایه بی بند و باری و کوته فکری و ...

دیدگاه من اینطوریه لابد از دید شما تو ایران زنان حق وحقوق قانونی خودسون رو دارن درهرصورت خوبه که به این مقدار راضی هستی ولی من به شخصه نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش داوری بر اساس جنسیت فرد چون زنه نمیتونه همچین کاری کنه چون زنه حق و اجازه ی این کارو نداره زن ...

چه کاری دوست داری انجام بدی و نشده؟

کلی حرف زدن رو همه بلدن

باید بدونی خودت از خودت چی می خوای

مثلا من دوست دارم زندگی سالمی داشته باشم 

دانشجوی ارشد هستم 

بچه دار هستم و می خوام در اینده شاغل بشم 

و در کنار همسرم کمکی واسه پیشرفت زندگیمون داشته باشم در عین حال مفید واقع بشم 

اما یه عده خوشبختی رو در این میبینن که مرد بشینه با اسلحه تیر بارونش کنن

قهقرا؟ تا خوشبختی از نظر شما چه معنایی بگیره  حتما زندگی بر پایه بی بند و باری و کوته فکری و ...

عزیزم هرکس دیدگاه مختلفی داره 

لطفا قضاوت نکن

کوته فکری و بی بند و باری ربطی ب آزادی عمل و آسایش خاطر نداره :)

چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.🧡
خیلی چیزا

خب چند تاشو بگید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دیدگاه من اینطوریه لابد از دید شما تو ایران زنان حق وحقوق قانونی خودسون رو دارن درهرصورت خوبه که به ...

خوب من نمیدونم چی قراره رضایت شما رو فراهم کنه 

کشورهای غربی زن و مرد از صبح بیرون سر کار هستن بچه ها مهد آخر هفته ها همو میبینن

زندگیشون عین ماشین در حال حرکت هدفی جر پول در اوردن ندارن 

اکثر مرد های ایرانی صبح میرن سر کار شب برمیگردن خانم شب که همسرش میرسه شروع میکنه مامانت امروز اینطور بود خودت هیچ خیری ازت ندیدم ووووو...

نه عزیز زندگی زیبا هست اگر سعی کنیم واقع بین باشیم و رویایی فکر نکنیم

آزادی عمل ؟ آسایش خاطر؟ حتما زندگی هایی بر مبنای سریال های ترکیه ای منظورتونه؟

من دلیل جبهه گرفتنتونو متوجه نمیشم

چرا همچیو به هم ربط میدید 

خوب من نمیدونم چی قراره رضایت شما رو فراهم کنه  کشورهای عربی زن و مرد از صبح بیرون سر کار هستن ...

من فقط میخوام به عنوان یه انسان تو جامعه م جایگاه داشته باشم حق و حقوق خودم رو داشته باشم این رویاپردازی؟

میترسم بترکم😂

خب پس چطوری نظر بدم ؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من فقط میخوام به عنوان یه انسان تو جامعه م جایگاه داشته باشم حق و حقوق خودم رو داشته باشم این رویاپر ...

جایگاه چیه؟

حقت چیه؟

الان در چه حالی؟

سرکار هستی؟

واسه امرار معاش سختی میکشی؟

واسه سلامت روحی و روانی زندگیت میجنگی؟

ترس این رو داری که همسرت با یکی دیگه در ارتباط باشه و بی اطلاع باشی؟

و...

جایگاه چیه؟ حقت چیه؟ الان در چه حالی؟ سرکار هستی؟ واسه امرار معاش سختی میکشی؟ واسه سلامت روحی و ...

من باهمسرم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی میبینم زن تو ایران عملا به عنوان نصف مرد شناخته میشه ناراحت میشم چرا مرد میتونه ازدواج مجدد داشته باشه؟جرا شهادت دو زن بایه مرد برابره؟چرا مرد میتونه حق اینو داشته باشه که زن نتونه از کشور خارج شه؟چرا ارث دختر نصف پسره؟

من هم منظور از عنوان و قصد تاپیکتون رو متوجه نشدم همه ی این هایی که گفتم آزادی عمل و اسایش خاطر معن ...

ممکن نیست ذهنیت شمارو تغییر بدم و بخوام متقاعدت کنم 

موفق باشید