2777
2789
اااا آخی ان شالله که خیره. خودت خوبی ؟ کنکورت چه زمانیه الهی زودی به خواسته هات برسی مهربون ترین همش ...

الهی دورتون بگردمم که مهربونید🥺منم همش اسم کاربری و پروفایلتون جلو چشممه و یادتونم..خیلی مهربونید برا همه دعا میکنید و کمکشون کردید....

من کنکور ندارم..اگه برم دانشگاه آزاد میرم.

مشکل من خانوادمن🥲

از زندگی خیلی وقته ناامیدم.

انشالله هرچی از خدا میخواید بهتون بی چون و چرا بده💜

الهی دورتون بگردمم که مهربونید🥺منم همش اسم کاربری و پروفایلتون جلو چشممه و یادتونم..خیلی مهربونید ب ...

ای جانم الهی به امید خدا مشکلاتت یکی یکی معجزه وار حل بشن از اون روزی که تاپیک آرزوهارو زدی همشششش تو ذهنمی ... تو رو خدا وقتی حال دلت خوب شد و به خواسته ات رسیدی منم خبر کن بیام تو تاپیکت قر بدم     اون روز دیر نیست ان شالله دخترررر گل ناامید نباش شیطون رو لعنت کن و امیدوارباش حسابی 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم الهی به امید خدا مشکلاتت یکی یکی معجزه وار حل بشن از اون روزی که تاپیک آرزوهارو زدی همشششش ت ...

انشالله..یه امید خدا😍

اتفاقا قراره یکی دوماهه دیگه اگه بخواستم رسیدم یه تاپیک بزنم و تک تک کسایی  که اونجا کامنت گذاشتنو تگ کنم که ببینم ب خواسته هاشون رسیدن یا نه....

انشالله شما هم خبر حاجت رواییتون تاپیک به تاپیک بپیچه و کلییی ذوق کنیم😍

انشالله..یه امید خدا😍 اتفاقا قراره یکی دوماهه دیگه اگه بخواستم رسیدم یه تاپیک بزنم و تک تک کسایی & ...

ای جانممم چه کیفی بده اون تاپیک الهی آمیننن 🤩بی صبرانه منتظرممم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
فدای شما خانم خوشقلب و مهربون💜

خدا نکنه من فدای تو مهربونترین

@eminemmmmmjk  

ممنون.شما چون خودت خوب و مهربونی منم اینطور میبینی...

بببین اتفاقا اولاش اصلا سخت نیس.باید بگم اولاش یکم گیج کنندس.مبهمه..

یعنی وقتی اولاش شروع میکنی به خوندن کتابهای اعتماد بنفس یا گوش کردن پادکستها با خودت میگی وه کار مزخرفیه و اصلا گیج میشی که چرا باید اینکارارو کنی.

ولی بعدش همه چی اسون میشه و راحت و دوست داشتنی.

اینجا گفتم چون تاپیکتو بستی

پاستیل جون همونیم که توتاپیک دوست پیدا کردن بودم..گفتی تل گروه بزنن اونا گفتن وات...منم وات نرفتم ترسیدم براشماره ..اگه مایل بودی بیا تل باهم دوست باشیم ..هرموقع حاضربودی بگو ایدیمو بدم یا تو بده

گیله لاکو😍🍀
پاستیل جون همونیم که توتاپیک دوست پیدا کردن بودم..گفتی تل گروه بزنن اونا گفتن وات...منم وات نرفتم تر ...

باشه عزیزمم..من فقط با وات مشکل دارم.

پس اگه میخوای آیدیتو بده تا باهم رفیق بشیم🙃