2777
2789
عنوان

سیکتر یا سیکتیر

| مشاهده متن کامل بحث + 16543 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینم مونده بیام تلفظ اینو بتو یاد بدم

نگا بقیه چه اموزش میدن   

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
معنیش یعنی گمشو

نه معنیش این نیس ینی برو چیز کن😑

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
نه معنیش این نیس ینی برو چیز کن😑

نه معنیش همینه‌ دیقا تو مدرسه ما همه به هم میگن سیکتو بزن قبلا میگفتن سیکتیر  که دوتاشون‌ به معنی دکمه گمشو

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
یعنی همسر یا مادرتو ............... ببخشیدا معنیش اینه

اره فهمیدم مرسی🤦🏻‍♀️

والا نمیدونستم 

بعضیام جبهه گرفتن 😐

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
وایی خاک عالم😐🤦🏻‍♀️ منو باش فک میکردم یعنی خفه شو

خیلییییی زشته

ولی تو خونه ی ما مامان بابام اینوعلف خرس میدونن هی بهم دیگه

میگن

آخه باهم دعوا کردن 

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
نه معنیش همینه‌ دیقا تو مدرسه ما همه به هم میگن سیکتو بزن قبلا میگفتن سیکتیر  که دوتاشون‌ به مع ...

ببخشیدا ما ترکیم 

معنیش یعنی برو ب د ه و فلان کن 

اصن به معنای گمشو نیس ...

برو از هرکی که ترکه بپرس