2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 31 پست
دیگه شورشو در اوردن گرونی دارو بس نبود اینم اومد روش تو خارج ویزیت دکتر تو بیمارستان رایگانه بعد این ...

به خدا اصلا حالم بده

نمیدونم دو روز دیگه چجوری باید بریم دکتر

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تو مغزم نمیگنجه به خدا بدبخت میشیم دیگه دکتر هم نمیشه بریم حالم بده

اینکه چیزی نیس ارز 4200ای حذف شه قیمت خوراکیام سر ب فلک میکشه اصن چیزی نمیشه بخورن مردم چ برسه دکتر برن

آهای زندگی...اینقد سخت نگیر!تو هم تموم میشی

واااایی من به خاطر بچه کوچیکام نگرانم اخه بالاخره مریض شدنی مجبوریم ببریم دکتر دیگه 

دکتر عمومی ام چیزی حالیش نمیشه همیشه مجبورم ببرم متخصص کودکان

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
مگه ندیدی چند روز پیش میگفتن حالا که حقوق کارگرا رو یکم بیشتر کردیم ممکنه معتاد بشن! 

منم شنیدم میگفتن حقوق کارگرها رو زیاد بکنیم تورم زیاد میشه😐

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

دندون پزشک هم افتضاح گرون شده خودم ۶۰۰ دادم برا کشیدن دندون عقل زن عموم برا عصب کشی و پر کردن ۲۶۰۰ داده همین تو سال جدید

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
دندون پزشک هم افتضاح گرون شده خودم ۶۰۰ دادم برا کشیدن دندون عقل زن عموم برا عصب کشی و پر کردن ۲۶۰۰ د ...

باید با انبر دست بکشیم خودمون فکر کنم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻