2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 51 پست
یکی از دلایلی که بچه نیاوردم راضی بودن خود پسرم بود  الان هم خیلی راضیه میگه اگه بچه بیاد من ا ...

دقیقا همینه   منم اصلا دوست نداشتم یکی دیگ بیاد تو زندگیم   خیلی از تک فرزندا از رفاهی ک دارن راضین 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچی تک فرزند دیدم تو دوستام و ... همه راضی هستن ، ولی اینجا فقط میشنوم تا تاپیک تک فرزندی هست ی ...

ببین عزیزم آدم تا کم سن تره وبیشتر اوقاتش بادوستاش میگذره کمتراین تنهایی روحس میکنه اماوقتی ازدواج کردی و دوست داشتی مثل بقیه باخواهربرادرات رفت وآمد کنی مهمونی بدی وخیلی کارای دیگه تازه جای خالیشونو حس میکنی،مگه چقدرمیتونی باخواهرشوهربرادرشوهر رفت وآمدکنی😅😅

اگه راضیه پس بیخیال باش. 

لامصب دل خودم بچه میخواد 

ولی مشاور رفتم میگه بیاری پشیمون میشی 

چون دیگه توان نداری مثل اولی بهش برسی 

خودم هنوز ۳۹ سالمم نشده خلاصه که توی دو راهی موندم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ببین عزیزم آدم تا کم سن تره وبیشتر اوقاتش بادوستاش میگذره کمتراین تنهایی روحس میکنه اماوقتی ازدواج ک ...

من که سنمم بالای سی هست و یه برادر کوچکتر از خودم دارم تک نیستم،

ولی قبول دارم حرفتو عمیقا دوست دارم یه دختر دیگه بیارم تا دوتا دختر داشته باشم

عزیزم..🙁 شرایط مالی؟

نه شرایط جسمیم مناسب نیس. 

ازبابت مالی یکباربهش گفتم تصور همین گوشی رو اگه واس داداش یا خواهرت میگرفتم و برای تو نمیگرفتم چه کارمیکردی ناراحت نمیشدی؟ گفت کاری نداره که ساعتی استفاده میکردیم. یعنی همه جوره صحبت کردم. خلاصه یچی میگه ادم قانع میشه😑

تنهایی بدون هم خون بعد از والدین سخته اگر چه که قبلش هم سختیهایی داره . ولی خب هر کس با توجه به شرا ...

پسر من با پسر عمه و پسر عمده‌اش که هم سن بودن بزرگ شد برای همین احساس تنهایی نکرد الان هم خیلی با هم صمیمی هستن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
لامصب دل خودم بچه میخواد  ولی مشاور رفتم میگه بیاری پشیمون میشی  چون دیگه توان نداری مثل ...

ن سنی نداری. ازاون جهت که میتونی شکی نیس. 

ولی خب پسرت ضربه میخوره. چون نمیتونه عضو جدید قبول کنه. اول باید بنظرم پسرت  رو اماده کنی تابتونه خواهریابرادرش رو قبول کنه

ببین عزیزم آدم تا کم سن تره وبیشتر اوقاتش بادوستاش میگذره کمتراین تنهایی روحس میکنه اماوقتی ازدواج ک ...

دقیقا بچه من ازهمین الان همین رو میگه🤣میگه کسی نیس باهاش دردو دل کنم. میگم تو که بامن راحتی مامثل دوست نیستیم مگه؟ میگه خواهریا داداش یچیز دیگس. 

یا داشتم یبار باخواهرم حرف میزدم گفت خوشبحالت هم داداش داری هم آجی. 

یبارم با پررویی گفت دلم واس بچه اینده م میسوزه. گفتم چرا؟ گفت اخه طفلی نه عمه داره نه عمو🤣😐

پسر من با پسر عمه و پسر عمده‌اش که هم سن بودن بزرگ شد برای همین احساس تنهایی نکرد الان هم خیلی با هم ...

آره خوبه ولی اونها نمیتونن تا تو خونه با آدم بیان و یه زمانی که ازدواج کنن شرایط فرق میکنه همخون آدم یه چیز دیکس نسبت به آدم تعهد داره...

ن سنی نداری. ازاون جهت که میتونی شکی نیس.  ولی خب پسرت ضربه میخوره. چون نمیتونه عضو جدید قبول ...

باهاش هر چی صحبت میکنم چه الان چه وقتی بچه بود راضی نمیشه 

حالا هم که سن دانشگاه رفتنش شده میگه بچه آوردی من میرم 

از طرفی شوهرمم ۵۰ سالش شده دیگه 

نمیدونم واقعا درسته یه بچه دیگه رو با این شرایط اقتصادی ناخواسته به این دنیا دعوت کنیم یا نه 

آره خوبه ولی اونها نمیتونن تا تو خونه با آدم بیان و یه زمانی که ازدواج کنن شرایط فرق میکنه همخون آدم ...

والا فعلا این تعهد و هم بستگی که بین اینا میبینم بین مجردها نیست 

باهاش هر چی صحبت میکنم چه الان چه وقتی بچه بود راضی نمیشه  حالا هم که سن دانشگاه رفتنش شده میگ ...

بنظرمن پسرت ضربه میخوره. چون گفتید تو هیچ شرایطی راضی نشد یک عضو جدید رو قبول کنه. 

وگرنه خیلی ها تو سن بالا صاحب فرزند میشن