2777
2789
پس درمونش چیه🥲

نمیدونم چیه لعنتی بدچیزیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نمیدونم والا گفتن فردا بیا 😥

ببخشید من فک کردم در حال تحقیق کردن هستین اما انگار نوبت عمل زدین من دوست ندارم شمارو نگران کنم برامن که خوب نبود شاید برا شما خوب نتیجه بده

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟؟ ینی درمان خانگی بهتره؟؟

خونگی که جواب نمیده تازه اگه شقاق کهنه بشه تبدیل به فیستول میشه که دیگه واقعا هیچ راهی جز جراحی نداره

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
 ببخشید من فک کردم در حال تحقیق کردن هستین اما انگار نوبت عمل زدین من دوست ندارم شمارو نگران کن ...

خب مجبور نیستم که برم هنوز دارم‌ تحقیق میکنم گفته صبح زنگ بزن برا عصر نوبت بگیر

به‌من اصن دکترن حق انتخاب نداد گفت فقط لیزر😐

والا منم گول تبلیغات و خوردم گفتن بدون درد بدون خونریزی بدون بستری اما همه رو تجربه کردم متاسفانه

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
 والا منم گول تبلیغات و خوردم گفتن بدون درد بدون خونریزی بدون بستری اما همه رو تجربه کردم متاسف ...

یعنی بستری هم شدین😶

برای درمانش چه کار میکنید ؟

پماد میزنم و شیاف

مرتب سیلاکس میخورم و از فرنگی استفاده میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا؟؟ ینی درمان خانگی بهتره؟؟

با این تجربه ی وحشتناکی که من داشتم بله درمان خانگی بهتره کاش عمل نمیکردم

الان چی کار میکنید پس؟؟؟

پماد و شیاف

خب مجبور نیستم که برم هنوز دارم‌ تحقیق میکنم گفته صبح زنگ بزن برا عصر نوبت بگیر

اگه خیلی مشکلتون حاد نیست با تغییر رژیم غذایی و پیاده روی نزارین یبوست کنید وعمل نکنید

برا من اصلا اثر نمیکنه متاسفانه

حقیقت  منم جدیدا خیلی اثر نداره اما از عمل هم میترسم هم اینکه میگن دوباره برمیگرده