2821
2789
عنوان

صاحبکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 29 پست
عزیزم شغلت چی بود ینی چه برخوردایی داشت .منم میخوام برم سرکار ولی میترسم .میگم همون ازمونم بخونم قبو ...

من ک برام تجربه شد

دیگه تا عمر دارم زیر دست هیچ بنی بشری کار نمیکنم

شده از گشنگی بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای الهییی.من اگه بودم همونجا میزدم زیرگریه آنقدر روحیه حساسی دارم.مغازه چی داشت اخه

من خودمم گریه کردم

رفتم خونه مامانم فهمید کلی ناراحت شد گف نرو دیگه

۳تومن طلب دارم ازش

باهاش قرار داد بستی ؟! 

دوربینی چیزی داشت محل کارت که ثابت کنه تو هر روز ۷ ، ۸ ساعت اینجا مشغول بودی ؟! 

اگه میدونی ندست یا حالشو بگیر و برو سر و صدا کن تو محل کار یا زندگیش 

یا شکایت کن 

عزیزم شغلت چی بود ینی چه برخوردایی داشت .منم میخوام برم سرکار ولی میترسم .میگم همون ازمونم بخونم قبو ...

مستقل برا خودتون‌کار کنید بهتره...

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
اره دوربین هست

فیلما اگه اشتباه نکنم سر ۲۴ روز پاک میشه 

برو کلانتری بگو قرارداد نداشتم اما دوربین داره مغازه نشون میده که من هر روز می رفتم سرکار اونجا 

اونا خودشون میان محل کارت پیگیری میکنن طرف از ترس آبرو و افتادن تو دنگ و فنگ و گرفتاری هم که شده میده حقوقتو 

اگه همکاری چیزی هم داشتی اونم ببر که تایید کنه حرفاتو 

با مامور کلانتری برو محل کار سریع حل میشه اگه ثابت بشه اونجا کار میکردی 

فیلما اگه اشتباه نکنم سر ۲۴ روز پاک میشه  برو کلانتری بگو قرارداد نداشتم اما دوربین داره مغازه ...

ممکنه طرف دبه کنه کمتر بهت بده ( چون قرار داد نداشتی ) ولی خب به هر حال یه مقدار از حقتو می‌گیری 

پرینت حسابتم بگیر بگو که حقوقم دقیق چقدر بوده تا نتونه دبه کنه

شغلت چی بود ؟! 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز