2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مخالف 

ما حدود دوازده سال پیش داشتیم.بعد که من و تو اومد و توهین هایی کزد به دین، جمع کردیم 

انقدر برکت به زندگیمون اومد

من موافق تلوزیون هم نیستم 

اما تلوزیون حداقل گناه صحنه برهنه نداره 

همین چشم خیلی اثر داره توی روح ادم 

اون زمانم ما میگفتیم برامون عادیه 

ولی بعدش فهمیدیم چقدر اسیب داشته

به نظرتون بعضی برنامه هاش ساختارشکن نیست 

میتونی نبینی ماهواره به اندازه فضای مجازی به مردم ضرر نرسونده اون باعث خیانت و خیلی چیزا میشه درکل نه ماهواره بد نه فضای مجازی تقصیر ماست که بلد نیستیم ازش استفاده کنیم  اگه ماهواره و نت نباشه ما از عوضاع مملکت و فساد های دیگه و حال مردم که خبر دارنمیشیم باید عین کبک سرمونو بکنیم توبرف...ماهواره میتونی کانال هایی که خوب نیست از نظرت رو حذف کنی 

مخالف  رو تربیت بچه ها اثر میذاره بچه ها با اون فرهنگی بزرگ میشن که میبینن

دقیقا 

اصلا مناسب نیست چون از قبل طرح ریزی شده برای از هم پاشی خانواده ها

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
مخالف  ما حدود دوازده سال پیش داشتیم.بعد که من و تو اومد و توهین هایی کزد به دین، جمع کردیم&nb ...

سلام عزیزم برگشتی؟ 😍خوشحالم چیشد ترکیده بودین؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔