2777
2789
عنوان

پارگی کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

30 بود، یه هفته پیش رفتم سونو گفت 35 شدی، من جفتم تا قبل 18 هفته پایین بود بعدش رفت بالا امپول و شی ...

عزیزم من 21 هفتم الان عددش 31 هس انپول و شیاف استفاده مبکنم .راه دوساعته باماشین عب داره یا 10 دیقه پیاده روی ؟

عزیزم من 21 هفتم الان عددش 31 هس انپول و شیاف استفاده مبکنم .راه دوساعته باماشین عب داره یا 10 دیقه ...

نه پیاده روی نکن فعلا خطرناکه، با ماشین بهتره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
باشه .چرا 31 رو دوتا دکتر گفتن نرمال؟من میترسم خودم 

نترس فقط استراحت کن و نزدیکی نداشته باش همین

دکتر من گفت زیر 25 باشه خطرناکه، 30 به بالا خوبه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شما 30 بود استراحتم داشتی؟

اره بیشتر استراحت میکردم، پله بالا پایین نکردم، نزدیکیم از همون ماه دوم به بعد دکتر ممنوع کرد دیگه تا حالا

بیرون هم نمیرفتی؟

خیلی کم، شاید برا دکتری بهداشتی چیزی یا میرفتم خونه بابام دیگه جایی نمیرفتم