2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه هست هنوز 100 تا به نیت ازدواج خوب و خدایی تموم دخترای سرزمینم بر میدارم😍 @توتفرنگی20   ...

بله عزیزم قبول حق انشاءالله شما و همگی دوستانی که شرکت کردن بخت خوبی نصیبشون بشه عاقبت بخیر بشن❤❤ 

عزیزم من ۲۵ تا میخونم عزیزم دعا کن  بختم باز بشه 

با اجازه استارتر

من این تاپیک و گذاشتم ولی کسی نیومد به تاپیکم دوستان لطفا برام دعا کنید خیلی این روز ها دلم گرفته🥺🥺

....  

دوستان توروخدا لطفا برام دعا کنید خیلی دلم گرفته هرکی منو می بینه اولین سوالی که ازم میپرسه اینکه چرا ازدواج نکردی؟ هنوز ازدواج نکردی؟ یا میگن مامانت میخاد تورو ترشی بندازه 😭😭 خواهرام بهم میگن ترشیده میگن هیچکی تو رو نمیگیره میگن تو زشتی کی دوست داره زنش زشت باشه خیلی بهم توهین میکنن ....قراره هروقت پول دستم اومد برم دندونام ارتودنسی کنم خواهرم تو روم میگه اگه کسی گرفتت برو ارتودنسی کن الان پیش دستی نکن ....با هر حرفی که میزنن یه خنجر تو قلبم فرو میکنن آخه دهن مردم که همیشه بازه هرچی بگن برام مهم نیست ولی از خانواده ام توقع ندارم که بهم توهین کنن تورو خدا دوستان برام دعا کنید تو این شب های عزیز به حاجتم برسم بختم باز بشه لطفا 😭😭😭😭😭😭😭🤕 خواهر بزرگم میخاد هرجوری که شده ازدواج کنم حتی شده بایه معتاد خیلی باهام لجه همش دنبال این که من یکاری بکنم یه خطایی ازم سر بزنه  تا پیش مامان و بابام خرابم کنه..‌. تا الان که موفق بوده و منو از چشم خلیا انداخته با حرفاش و کاراش......

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
عزیزم من ۲۵ تا میخونم عزیزم دعا کن  بختم باز بشه  من این تاپیک و گذاشتم ولی کسی نیومد به ...

عزیزم نزار حرفاشون روت تاثیر بزاره خدا نمیگذره قربونت برم همه یک روزی ازدواج میکنن همه دخترا نیمه گمشده دارن انشاءالله که هر چه زودتر به خواسته قلبیت میرسی❤❤توکلت فقط به خدا باشه