2777
2789
عنوان

ضایع شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست
ب نظرم با شناختی ک داشتم لایک خالی نمیرد ..احساس کردم خودمو سبک کردم

کار بدی نکردی اون بی جنبه است خودتو سرزنش نکن

بعدا دیدیش غیر مستقیم تیکه بنداز هوا برش نداره

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تجربه شد عب نداره😁

اره واقعا انتظار نداشتم🥲

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
کار بدی نکردی اون بی جنبه است خودتو سرزنش نکن بعدا دیدیش غیر مستقیم تیکه بنداز هوا برش نداره

اخه هم بازی بچیگمه خیلی با هم خوب بودیم ..من خیلی ناراحت شدم احساس کردم چقدر آدم سبکیم.حداقل بگو ممنون ی گل یا چ جالب.. انگشتش کم میشد ازش ؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اخه هم بازی بچیگمه خیلی با هم خوب بودیم ..من خیلی ناراحت شدم احساس کردم چقدر آدم سبکیم.حداقل بگو ممن ...

منم به این چیزا خیلی حساسم😑خاک تو مخش✋

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
اش‌کال نداره سعی کن دیگه اکشنی نشون ندی . فردا نری پست فلسفی واسش بذاری فک کنه درگیرشی😂

نه شمارشو پاک کردم خیلی وقته نزدیک ب دوساله..از وقتی این سریال و نشون داده هی یادش میفتم رفتم سیوش کردم دیدم اونم منو سیو داره قلبن چندبار ب من ابراز علاقه کرده بود..الان اینقدر شوکه شدم دیگه پاکش کردم.من هیچ وقت خودمو کوچیک نکرده بودم اونم واسه این ک اینقدر ادای دوست داشتن منو داشت 

منم به این چیزا خیلی حساسم😑خاک تو مخش✋

ارع آدم احساس می‌کنه به یکی تو جمع سلام کرده دستشو دراز کرده ولی اون راهشو کج کرده رفته خیلی حس بدیه ..می‌خوام خودمو خفه کنم دختره سبک

نه شمارشو پاک کردم خیلی وقته نزدیک ب دوساله..از وقتی این سریال و نشون داده هی یادش میفتم رفتم سیوش ک ...

اوه اوه پس بگو از کجا سوخته😂خواسته تلافی کنه لابد

اوه اوه پس بگو از کجا سوخته😂خواسته تلافی کنه لابد

ن .ب نظرم براش مهم نبودم و حوصلمو نداشته اصولاً اینجور وقتا سر ادما ب کس دیگه ای گرمه