2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه کامله دیگه فقط میخاد وزن بگیره

یعنی چی که کامله چه سطح فکر کوتاهی دارین شما بچه تا ماه اخر که تو شکم مادره رشد و تکامل ادامه داره شما رسما دارین در حق بچتون کوتاهی میکنین اگ مشکلی نداری و سالمی بزار بچه تو وقت خودش به دنیا بیاد 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

از کجا میدونی کامله؟  من ۳۶ هفته و ۱ روز زایمان کردم یه خانومی با من ۳۷ هفته ۳ روز نوزاد اون رفت دستگاه مال من نرفت نوزادش هنوز ۱۰ درصد ریه اش کامل نشده بود نمیتونست درست نفس بکشه

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

وای عزیزم تو رو خدا ین کار رو نکنی. بدار تا زمان خودش بمونه . اصلا این کار رو نکن . هیچ جا بهتر از وجود تو برای نینیت نیست . این تصور شماست که کافیه . خدای بزرگ این زمان رو برلش قرار داه و این مناسبترش هست . برو مشکلات زود به دنیا اومدن بچه رو هم که علم امروز تایید میکنه مطالعه کن و با چند دکتر دیگه مشورت کن به همین میرسی که فعلا کاری بهش نداشته باشی

از کجا میدونی کامله؟  من ۳۶ هفته و ۱ روز زایمان کردم یه خانومی با من ۳۷ هفته ۳ روز نوزاد اون رف ...

هم از این که دیدم از ۷ماهگی ب بعد خیلیا زایمان میکنن

هم از این که دیدم از ۷ماهگی ب بعد خیلیا زایمان میکنن

بچه با بچه فرق داره عزیزم بزار به وقتش بیاد منم یهو دردم گرفت والا نمیخواستم بچم ۳۶ هفته بیاد کلی دردسر شد واسم زردی شدید گرفت افت وزن گرفت اصلا یه وضعی شد 

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

ن عزیزم اون که میگن کامله معنیش اینه که میتونه بیرون بدن زنده بمونه. نه اینکه کسی مشکلی نداشته باشه و زود زایمان کنه.

بلا تشبیه مثل اینه که شما گوجه رو زود بچینی بگی میرسه خودش . یا اینکه رو بته برسه. این کجا و آن کجا 

اینطور بگم که انقدر مهمه حتی یک روز اضافه تر تو شکم مادر رشد کردن که الان مد شده کسایی که سزارین انتخابی هستن هم وایمیسن دردشون شروع شه. اول دردشون سریع میرن سزارین بشن. اینجوری مطمین میشن که بچه کامل رسیده