وزنش ۱۵/۲۰۰ چون تو شهرمون نیست.قبلا یکی بود برا کرونا بستن هنوزم نیاوردن،....خیلی ناراحتم با این و ...
پسرا یهو قد میکشن نگران نباشید اگه خودتون و پدرش بلندید بلند میشه.من ۱۶۰ همسرم ۱۷۱ هست...دکتز غدد گفت دخترم ۱۷۵ پسرم ۱۸۰ میشه اما بعید میدونم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۱۲ شیر میخوره اشتها ناهارش از دست نمیده؟ پسرم شیدوس داره . میگم بعد شیر محلی بهش میدین یا پاکتی؟
نه ساعتای دو ناهار میخوره.شیر محلی
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
چه خوب...میشن.انشالله که همین طور بشه.براشون من شوهرم ۱۷۲ خودم ۱۵۸ ما زیاد بلند نیستیم اما ک ...
ماهمبلند نیستیممعمدلی هستیم....نمیدونم به خدا اگه همین بشه قدشون که عالی میشه خداکنه بشن