سلام دوستان کسی از این شیاف ها استفاده کرده من خودم راستش فروشندم و استفاده کردم و واقعا ده روز تغییرو دیدیم و ازش مطمن هستم که بی خطر و استفاده میکنم ولی میخوام بدونم ماندگار یا نه آخه مشتری هام بعدش نمیگفت ماندگار یا نه ولی میگفتن مثلا ممنون تاثیر گذاشت حالا خودمم تاتیرشو واقعا دیدم ولی نمیدونم ماندگار یا نه 😞خدا کنه بمونه خیلی خشگل شد کسی تجربه ای داره بگه لطفا
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
آبجی این شیاف ها اگه ضرر داشته باشه من خودم نمیزنم و میگم فدات واقعا بخدا جواب گرفتم 😐راستش خودمم باور نداشتم تا جواب گرفتم این شیاف ها از عصاره رازیانه آن خودتون میدونید رازیانه دم کردن زیادیش هورمون های زنانه رو ب کار مینداز و باعث رشید سینه و باسن میشه و حالا نمیدونم چه فکری کردم میگم واقعا جواب گرفتم کسی استفاده کرده فقط ه ماندگار یا نه؟؟؟