2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ک آدم خودکشی میکنه و و و ،،،یعنی چی اخه

منم بعد زایمان اولم افسردگی گرفتم خیلی بد بود ...تا یکسال روانمو سابید

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
چطوری خوب شدی ؟؟ افکارت پریشون بود؟

زمان خودش خیلی کمک میکنه...هورمونا هم متعادل میشن..بچه هم بزرگ میشه مسئولیتا کمتر میشن 

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
واقعا تا حالا دیدین خودکشی کنه کسی بعداز زایمان؟

نه ندیدم ، پس تو نت نوشته بود ، راجب بقیه افسردگی ها هم نوشته بود ،،اصلا روانم رو ریخته بهم ،،میگم نکنه منم ....اینجوری شدما از بس روانم ریخته بهم و چیزای بد شنیدم 

جوری نیست که بگی توی بارداری کارهایی رو انجام بدم که افسردگی نگیرم ، خیلی ها دچارش میشن مهم اینکه تو اون دوران مواظب خودت باشی

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

منم افسردگی زایمان و بارداری داشتم

خیلی بده

بیماریه جسم مشخصه 

ولی وقتی روح بیمار میشه حتی گاهی بیمار خودش هم متوجه نمیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ک آدم خودکشی میکنه و و و ،،،یعنی چی اخه

من داشتم یه سال دارو میخوردم خیلی بد بود ولی به خودکشی فکر نمیکردم ولی اون طور که باید بچمو دوست نداشتم الان خوبم خدا رو شکر ولی عکسامو که میبینم غم عالم تو چشامه همشم به طلاق فکر میکردم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
جوری نیست که بگی توی بارداری کارهایی رو انجام بدم که افسردگی نگیرم ، خیلی ها دچارش میشن مهم اینکه تو ...

چقد امضات قشنگه با لحن باران خوندمش😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دلایل متفاوتی داره، یکی کم خونی شدیده پس به فکر تقویت شدید جشمی خودت باش و به اهن خونت اهمیت بده، یکیش هم به هم ریختن برنامه خواب و زندگی از روال عادی قبله  اونم باید خودت به خودت روحیه بدی و ببینی که برای بزرگ شدن یه انسان دیگه به دست تو ارزش داره این سختی ها و ب شیرینی هاش می ارزه، سعی کنی که بین خودتو و شوهرت بحث و مشکلاتو با هم حل کنید چون برنامه زندگی بخم میریزه رابطه ها سرد میشه یکم باید کنترلش کرد 

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین
نه ندیدم ، پس تو نت نوشته بود ، راجب بقیه افسردگی ها هم نوشته بود ،،اصلا روانم رو ریخته بهم ،،میگم ن ...

نه بابا اینجوری نیست بستگی به ادم داره.اگه بشینی یه گوشه هی فکر بد کنی.چه قبل و بعد زایمان فرقی نمیکنه.بستگی به خودت داره.سعی کن شاد باشی.سختی بچه داری موقتی هست .همش غر نزن .داد نزن .زندگی را برای خودت لذت بخش کن .تر تمیز باش.هیچی ننیشه .من خودم تنها بچه هام را بزرگ کردم .درسته سخت بود .ولی افسردگی چرا .تا غصه نخوری افسردگی سراغت نمیاد