2789
من تقریبا گیاه‌خوار حساب میشم از مزه گوشت خوشم نمیاد  ولی بهتره آدم رژیم متعادل داشته باشه ضر ...

اره یه جه خوندم که پیامبر(ص)؟فرمودن کمتر به بچهاتون گوشت قرمز بدید چون باعث تقویت روحیه درنده خویی میشه(اگه اشتباه نکنم درنده خویی رو درست نوشته باشم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساسیت ندارم خداروشکر ولی یه جه خوندم که بدن پاکسازی میشخ و انرژی حیوانات مثل ترس و خشم و..به ما منت ...

بله اتفاقا روایت داریم که شکمتون رو قبرستان حیوانات نکنین...و اینکه ۴۰ روز بیشتر نباید فاصله بشه بین گوشت خوردن....

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اگه غذاهات رو محدود نکنی نه. میتونی قبلش بری دکتر یه چکاپ بشی اگر کمبودی داشتی ویتامین بگیری بعد شرو ...

من میخوام انجام بدم ولی فعلا قطعی نیس . گفتم فقط درحد ماهی باشه اخه من از بوی مرغ بدم(قبلا چن بار بویدم بعدش همش شبمیایی) میاد قبلا خیلی علاقه داشتم الان دیگه نیستم کم میخورم

من میخوام انجام بدم ولی فعلا قطعی نیس . گفتم فقط درحد ماهی باشه اخه من از بوی مرغ بدم(قبلا چن بار بو ...

حالا یواش یواش انجام بده اگر میخوای. منم مثل شما بودم، شوهرم خیلی زودتر وگان شد ولی من مرغ میخوردم، گوشت قرمز و ماهی نمیخوردم اصلا. بعد کم کم مرغ رو حذف کردم و بقیه فراورده‌ها. خوب مطالعه کن و تصمیم بگیر که بعدا مطمئن باشی از تصمیمت هرچی که هست عزیزم، چون شخصیه حالا ما هم بیایم مثبت یا منفی بگیم باز مثل تصمیم‌ خود آدم نمیشه.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

یعنی فاصله بین گوشت خوردن باید ۴۰ روز باشه؟؟

روایت هست که بیشتر از ۴۰ روز نشه که گوشت نخورین...به خاطر نیاز بدن...ولی کمتر از ۴۰ روز هیچ ضرری نداره

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.