2777
2789
عنوان

تاتوی رژ لب🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4154 بازدید | 27 پست
خونریزیش روزای اول بود،گفته بود باید با نی مایعات بخوره بعدش روی لباش زخم بود و به همراه تاول و ورم ...

من  با لیوان خوردم چون چیزی بهم نگفت😐

قشنگ پس آدم زجرکش میشه بعد خوشگل

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
عزیزم خیلی که خونریزی نداشت که فقط مثل وقتی که لب خشکی بزنه و زخم بشه دستمال که میزد،خونی بودش،البته ...

آها فکر کردم خیلی بدتر بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من  با لیوان خوردم چون چیزی بهم نگفت😐 قشنگ پس آدم زجرکش میشه بعد خوشگل

سعی کن با نی بخوری عزیزم،آره آجیم که نمیدونم چه قدر درد داشت ولی خیلی اذیت بود برا غذا خوردن و صحبت کردن و...

سعی کن با نی بخوری عزیزم،آره آجیم که نمیدونم چه قدر درد داشت ولی خیلی اذیت بود برا غذا خوردن و صحبت ...

بعدش خوشگل میشه،هرچند من آجیم قرمز زد،پوستش سفیده،خیلی توی چشم میاد،به نظرم یه رنگ کالباسی یا یه رنگ ملایم تر بهتره،در کل قشنگ میشه..

برا شما مبارکتون باشه

سعی کن با نی بخوری عزیزم،آره آجیم که نمیدونم چه قدر درد داشت ولی خیلی اذیت بود برا غذا خوردن و صحبت ...

حتما گلم مرسی از راهنماییت

بعدش خوشگل میشه،هرچند من آجیم قرمز زد،پوستش سفیده،خیلی توی چشم میاد،به نظرم یه رنگ کالباسی یا یه رنگ ...

به من گفت کم رنگ بشه گلبهی میشه بعد اگه خواستی تو ترمیم تیره ترش کن

مرسی فداتشم😘

به من گفت کم رنگ بشه گلبهی میشه بعد اگه خواستی تو ترمیم تیره ترش کن مرسی فداتشم😘

آره عزیزدلم گلبهی هم قشنگه انشاالله به مبارکی و سلامتی🥰

خواهش میکنم گلم،خدانکنه❤

فقط اگه میشه با دستمال پارچه ای لباتو تمیز کن که پرز نچسبه بهش و ماسک بزن که آلودگی نشینه روش و از آفتاب هم محافظت بشه و با نی هم مایعات بخور،انشاالله که زودی خوب میشه🌹

آره عزیزدلم گلبهی هم قشنگه انشاالله به مبارکی و سلامتی🥰 خواهش میکنم گلم،خدانکنه.. فقط اگه میشه با ...

قربونت برم سلامت باشی💜

حتما👌🏻

ایشالاااا🙏

من خواهرم تتوی لب انجام داد تا یه مدت لباش ورم داشت و تاول میزد و خون ریزی داشت🤦‍♀️ الان خیلی خوب ...

ببخشید خواهرتون راضیه از تاتوی لبش؟من لبام بی رنگه لنظرت لرزش داره بزنم؟