2777
2789

من فردا سه روز میشه ک از روز پریودیم میگذره نمیدونم فردا بی بی بزنم یا نه اصلا ب بی بی چک اعتماد کنم یا نه برم آزمایش بدم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
مک فردا سه روز میشه ک از روز پریودیم میگذره نمیدونم فردا بی بی بزنم یا نه اصلا ب بی بی چک اعتماد کنم ...

خب اول ی بی بی چک بزن اگر سه روز گذشته قطعا پررنگ میشه بی بی چک اگر مثبت بود برو ازمایش

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن کسایی ک کیست دارن مثبت میشه یعنی بلافاصله تا زدی مثبت شد !؟

اره بلافاصله مثبت شد اینجایی ک سونو شدم دستگاش خوبه.. من پارسال بهم گفت تنبلس داری ک با دوفاستون دوماه بعدش حامله شدم این بار ک رفتم سونو شدم گفت ماشاالله همه چیت اوکیه تازه فولیکولامم خوب بود 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
خب اول ی بی بی چک بزن اگر سه روز گذشته قطعا پررنگ میشه بی بی چک اگر مثبت بود برو ازمایش

آره فردا بزنم ببینم چی میشه نتیجه توکل بخدا 

اولین ماهه ک اقدام میکنیم انشالله هم من هم همه منتظرا نتیجه بگیرن

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
من فردا سه روز میشه ک از روز پریودیم میگذره نمیدونم فردا بی بی بزنم یا نه اصلا ب بی بی چک اعتماد کنم ...

من سر هر بارداریم ک میزدم مثبت میشد دیگ حامله بودم اللن نمیدونم چرا اینجوری شد دوماه پشت هم بعد دوسه تا بی بی هم میزدم همش مثبت میشدا ... دوستم میگ احتمالا دچار بارداری شیمیایی شدی

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
من سر هر بارداریم ک میزدم مثبت میشد دیگ حامله بودم اللن نمیدونم چرا اینجوری شد دوماه پشت هم بعد دوسه ...

عه انشالله همونی ک میخوای بشه

بارداری شیمیایی؟؟چیزی ازش‌نشنیدم