2777
2789
عنوان

هیچچچچچچ حسی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 39 پست
البته توعید فهمیدم باردارم یواشکی سقط کردم😭خیلی بدبختم

عزیزدلم 

بخدا من درکت میکنم 

با تموم وجود درکت میکنم.

من داغونم ، افسردم ، تو این سن ارزوی مرگ میکنم.

همش میگم خدایا،چرا من؟؟؟؟

چرا زندگیم اینجوری شد.

نه

شرایط جدایی نداری؟بخدا دوست ندارم به کسی بگم جدا شه ولی خودم دراین شرایط باشم خدای نکرده" باعشق زیادی که به شوهرم دارم یه ثانیه هم تحملش نمیکنم ومیرم.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته ازدواج کردی 

سنتی بود ؟ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره کاملا سنتی. ۵ ساله. ۲۳ سالمه. هیچ حسی بهش ندارم💔

الهی بمیرم برات جدا شود سنی که نداری بچه هم که نداری هنوز خیلی جوونی برا اینکه بمونی و بسوزی 

اگه بچه داشتی میگفتم جدا نشو تحمل کن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
الهی بمیرم برات جدا شود سنی که نداری بچه هم که نداری هنوز خیلی جوونی برا اینکه بمونی و بسوزی  ...

اصلااااااا نمیتونم باهاش زندگی کنم.

من فقط از آیندم بعد طلاق میترسم.....

از اینکه تنها بمونم یا آیندم خوب نشه😔💔

اصلااااااا نمیتونم باهاش زندگی کنم. من فقط از آیندم بعد طلاق میترسم..... از اینکه تنها بمونم یا آی ...

دختر الآنم همچین آینده خوبی نداری با این مرد حالا اومد و ناخواسته باردار شدی 

اصلا باردار هم که نشی خیلی جوونی ی عمر  عذاب می‌کشی با این آقا 

درس خوندی ؟ برو سرکار . اگه درس نخوندی بازم میری آرایشگاه ی هنری یاد میگیری خرج خودت رو درمیاری خیلیا طلاق گرفتن و ازدواج موفق هم داشتن بعد طلاق ،چون تو که سنی نداری 

خاله ی من اشتباه کرد همون اول که دید شوهرش رفیق بازه و عیاش جدا نشد چهل  سال زندگی کرد خودشو داغون کرد بچه هاش ضربه های بزرگی خوردن ک بماند اصلا ولی بعد چهل سال زندگی فقط خودشو بچه هایش نابود شدن حالا هم دیگه بعد چهل سال زندگی زشته طلاق