2777
2789
عنوان

دزدی کردم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 35 پست
ناراحت نباش وقتی که درست و غلط تشخیص نمیدادی چیزی به گردنت نیس 

درست و غلط رو حتما تشخیص میدادن ۱۴بودن ۹سالگی سن تکلیفشونه اما اگر احساس کنید با گفتن مطلب مشکلی پیش میاد می تونید یک حلالیت کلی ازشون بگیرید و در ازای گناهتان کار خیر از طرف افرادی که صدمه دیدن انجام بدین بازم با مرجع تون مشورت کنید اصلا نزارید بمونه

مرد میدان حاج قاسم سلیمانی

من ۷سالم بود یکی از همکلاسیم پز ساعتشو میداد اونموقع ها کسی حالا حالاها واسه بچه هاشون نمیتونست از این سرویسا بده 

کل کلاس حسرت ساعتشو میخوردن 

منم تو زنگ تفریح ساعتو از کیفش برداشتم

اومد تو کلاس کلی دنبالش کشت گریه کرد مدیر و ناظم و همه رو کشوند کلاس کیفارو همه جارو گشتن نتونستن پیدا کنن

چون من تو لباسم قایم کرده بودم

بعد زنگ خونه که شد بردم یه گوشه شکستمش انداختم دور 

من حتی خوب نگاش نکردم سریع شکستمش 

الان حق الناس گردنمه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست و غلط رو حتما تشخیص میدادن ۱۴بودن ۹سالگی سن تکلیفشونه اما اگر احساس کنید با گفتن مطلب مشکلی پیش ...

درسته ولی بعضی بچه ها هم  نمی‌دونن هنوز که برداشتن وسایل بقیه کار بدیه برا همین پرسیدم 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
من ۷سالم بود یکی از همکلاسیم پز ساعتشو میداد اونموقع ها کسی حالا حالاها واسه بچه هاشون نمیتونست از ا ...

بله 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
خب کاریش نمتونم کنم چون اصلا اون شخصو یادم نمیاد  اسمش چی بوده کجا هست تا برم   ...

فکر کنم باید مبلغ اون ساعت رو از طرف اون فرد صدقه بدید و کار خیر از طرف اون انجام بدید باید مرجع تون هم مشورت کنید

مرد میدان حاج قاسم سلیمانی
خب کاریش نمتونم کنم چون اصلا اون شخصو یادم نمیاد  اسمش چی بوده کجا هست تا برم   ...

پول اون ساعت رو به روز بده یه نیازمند اگه نمیتونی پیداش کنی 

پول اون ساعت رو به روز بده یه نیازمند اگه نمیتونی پیداش کنی 

یعنی پول اون ساعت با ارزش و پول الان باید  بدی . به به نیازمند واقعی هم بده تحقیق کن 

یعنی پول اون ساعت با ارزش و پول الان باید  بدی . به به نیازمند واقعی هم بده تحقیق کن

از این ساعت بچگونه ها بود پولش چیزی نمیشه

حتما میدم حتی بیشتر گردنم نمونه مرسی