2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به خاطر شغلش

اها فکنم طبق اسم کاربریت عشقت حدود ۲۷ الی ۲۸ سالش باشه

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

آخی یادش بخیر 

منم نامزد داشتم سرباز بود تا نامزد کردیم‌رفت سربازی دو سال صبر کردم البته گوشی دزدکی برده بود تا ۲۱ مونده بود سربازیش تموم بشه که نامزدیمون بهم خورد بعد چندماه منم ازدواج کردم‌😀 ولی خب حستو درک میکنم‌ برا‌منم خیلی سخت بود

ما آبادانیا   
عه خوبه که فکرکنم عصر میتونه برگرده فردا صبحش میره باز یا نهایتا اخر هفته ها ۵ ش جمعه خونست

ساعت اداری میمونه فک کنم 

همون مسئولیت قبلش و انجام میده

ولی دلم از همین الان براش تنگ شده..یبار دور روز رفت ماموریت..به زور تحمل کردم الان دو هفته..اگه آموزشیش یکماه بود چکار میکردم  

ساعت اداری میمونه فک کنم  همون مسئولیت قبلش و انجام میده ولی دلم از همین الان براش تنگ شده..ی ...

عزیزم صبور باش انشالله ب سلامتی و دلخوش برمیگرده زندگیتونو آغاز میکنید همیشه کنار همدیگه اید 

منم بیشتر وقتها شوهرم ب خاطر شغلش سفره اوایل خیلی سخت بود ولی الان عادت کردم یسری یکماه خونه نبود اومد چند روز موند دوباره رفت تا ۳ ماه خیلی سخت بود ولی ادم‌ وقتی ناچاره باید تحمل کنه 🥺🌹

ما آبادانیا   

😐الان اگ ما بودیم نی نی یار صدباااره تعلیق کرده بود یا تاپیک پاک میکرد یا هشدار 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆