2777
2789
ان شاالله .۵ تا صلوات فرستادم . ولی کمال گرایی نکن اگر انسان خوب و شایسته ای اومد .نمیشه هم زمان و ...

اره گلم انشالله دعا کن خوشبخت شم🥺😔🤲

ارزو کردن بر جوانان عیب نیس🙈🙈🙈

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله تا سنم بالاتر این نرفته انشالله امسال تا عید فطر ، یه شوهر خیلی پول ...

این همه ویژگی عاشق این پسر شدم 😁😁😁😁هیچکس کامل نیست عزیزم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله همگی حاجت روا شید عزیزانممم 😭

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا همین عید فطر ۱۴۰۱ عقد کنیم منو عشقم با هم ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیچ وقت بهم خیانت نکنه و به غیر من هیشکیو نخواد و هیشکی به چشمش نیاد و همیشه عاشقم و وفادار بهم باشه عشقم و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و عشقم فقط همسر من و قسمت من و بعد ازخدا از همه ی دنیا بیشتر عاشقم باشه و همه جوره بخوادتم به حق محمد و آل محمد 😭 و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭و تو رو خدا خیلی دعام کنید من روز به روز بیشتر خوشگل و و جذاب و قشنگتر بشم 😭😔🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

انشالله همه حاجت روا بشن

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
شب قدر بیشتر به فکر توبه کردن و طلب بخشش باشیم آرزو هامون که برآورده نمیشه خداقل بار گناهان مون رو ...

نا امیدی از رحمت خدا از هر گناهی بدتره

ان‌شاالله تو تقدیر این سالمون شیرین ترین و بهترین هارو بنویسن

همه مریضا شفا پیدا کنن .جوونا عاقبت بخیر بشن .  اونا یی که منتظر نی نی ان دامنشون سیز بشه .خانواده ها شاد باشن . هرکسی یه سقفی بالا سرش باشه .هیچ بچه ای مجبور نشه کار کنه یا تو خیابون گدایی کنه . هیچ پدر ومادری شرمنده بچش نباشه . هیچ بچه ای شرمنده پدر ومادرش نباشه . ادما تو پیری و بی کس وتنها نشن . خدا به همه سلامتی بده . قلب ادما پاک و بی کینه بشه . ادما به هم رحم کنن . خشکسالی ازبین بره . حونه های مردم پر رزق روزی بشه . امام زمان ظهور کنه . روح همه رفتگان شاد بشه و گناهانشون امرزیده بشه . گناهای منم بخشیده بشه . خدا کمکم کنه بتونم فیلمنامه نویس بشم 🥰