2777
2789

بله من دارم و واقعا دوسش دارم ولی ۶ ماه تا یسال حس یه شی اضافه میکنی تو بدنت بعدم بایذ خیلی مراقبش باشی عفونت نکنه جای خوب برو بعذشم تا حایی ک ممکنه حمام نرو بعدش ...بعذ یکسال لصلااا حسش نمیکنی عاشقش میشی

اتفاقا ی کوچولو شکم دارم، همین پیرسینگ زدن رو به عنوان گزینه گذاشتم که کاملا تخت بشه برم بزنم😂

ووای پیرسینگ با شکم ک قشنگه من شکم دارم یکم میخام حال ندارم لاغرش کنم میخام پیرسینگ بزنم خوشگل دیده ش😂😁

فاطی خانوم:)))))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخ منم لب یا بینی خییلییییی بیشتر از ناف دوست دارم ولی مامانم میگه خز شده همه دیگه دارن میزنن و این ...

خب پیرسینگ باید توچشم باشه دیگه😆

ن من بینیم دوس ندارم لبو فقط دوس ددارم

میتونی واسه بیرون رفتن زیر مانتوت پیرهن بالانافی بپوشی ک مشخص باشه پیرسینگت

🦋🌱
ووای پیرسینگ با شکم ک قشنگه من شکم دارم یکم میخام حال ندارم لاغرش کنم میخام پیرسینگ بزنم خوشگل دیده ...

واقعا موافقم بعضی وقتا خیلی قشنگه

مخصوصا دیدم بعضی دنسرا یکم شکم دارن خیلی خوشگله با پیرسینگ 

بله من دارم و واقعا دوسش دارم ولی ۶ ماه تا یسال حس یه شی اضافه میکنی تو بدنت بعدم بایذ خیلی مراقبش ب ...

یه سوال اینکه من توی سایت خوندم که باید قسمت ناف و شکم که میخوای پیرسینگ بزنی نباید مو داشته باشه و قبلش باید بزنی

خب‌ اگه مثلا بعد از زدن مو در بیاد چی؟🥲