2777
2789
عنوان

سزارین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 31 پست
شکم بند نبستی مگ..؟میگن ازروز دوم ببندین..عزیزم کجاسزارین کردی شخصی بوده یادولتی..؟

چرا منتها به خاطر آمپولای دور ناف اذیت شدم نتونستم ببندم

شخصی همدان بیمارستان فاطمیه هزینه اش نزدیک ۱۰ میلیون شد

مرسی عزیزم😘 از کی میتونم شروع کنم؟

ان شالله بزارید به ثبات برسه بدنتون و بخیه ها 

دوماهگی به بعد بهترین تایمه به نظرم اونم با ورزش سبک شروع کنید حتما 

الانم میتونید شکم بند نه خیلی سفت نه خیلی شل روزها ببندید

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی...من ۴ ماهه زایمان کردم هنور هست شکمم فکر نمیکنم جمع بشه کامل تا ۴۰ روز

یکی از فامیلامونم یه ساله زایمان گرده انگار ۵ ماهه بارداره😑 شکم من تا الان جم شده ولی یه کوچولوش مونده انگار ۲ یا ۳ ماهه باردار باشم

چرا منتها به خاطر آمپولای دور ناف اذیت شدم نتونستم ببندم شخصی همدان بیمارستان فاطمیه هزینه اش نزدیک ...

بسلامتی عزیزم قدمش پربرکت باش..چن روز درد داشتی چقد طول کشید حالت خوب شه..؟

یکی از فامیلامونم یه ساله زایمان گرده انگار ۵ ماهه بارداره😑 شکم من تا الان جم شده ولی یه کوچولوش مو ...

مال منم اونجوریه،از اولم شکم بند بستم ولی مونده دیگه

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
بسلامتی عزیزم قدمش پربرکت باش..چن روز درد داشتی چقد طول کشید حالت خوب شه..؟

تقریبا تا ۵-۶ روز به کمک مامانم کارامو انجام میدادم اما یذره هم ترس خودم تاثیر داشت وگرنه از روز سوم به بعد حالم خوب بود

تیر کشیدنای گه گاهی یا موقعی که دستشویی داشتم تا حدود ۱۰ روز اذیت میکرد اما هر روز کمتر از دیروز بود الان ۱۵ روزه حدودا خودم از پس خودم بر میام

اما سردرد های ناشی از داروی بیهوشی برا هر کس متفاوته چقدر طول بکشه

تقریبا تا ۵-۶ روز به کمک مامانم کارامو انجام میدادم اما یذره هم ترس خودم تاثیر داشت وگرنه از روز سوم ...

پس اونقدرام سخت نیس نترسی روزسوم سرپایی چرابیهوش بی حسی میگن بهتره ک ..بازم خوبه شکر ک الان خودتم خوبی دخترگلتم ♥️

عزیزم یعنی باوجود بخیه شکم همون روزای اول بستی؟ خودم میخوام سز کنم ترسم شده شکمم که نمونه. ازطرفی می ...

دکتر من خودش گفته بود حتما ببند اتفاقا اگه شکمت بخیه رو تحت فشار بذاره خوب نیس , از همون بیمارستان بهم گفت حتما شکم بند بخر و ببند