2777
2789
اصلا دست خودم نیست خییلی میترسم...شاید نیاز باشه تو اینده برم دکتر یا مشاور

نه باور کن منم با حرف دیگران خیلی ترس داشتم طوری که تا ۴سال نذاشتم نی نی بشه ولی باور کن اون چیزی که میشنوی با اون چیزی که تو عملش قرار میگیری زمین تا آسمون فرق داره

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
نه باور کن منم با حرف دیگران خیلی ترس داشتم طوری که تا ۴سال نذاشتم نی نی بشه ولی باور کن اون چیزی که ...

شما زایمانتون طبیعی بود یا سزارین؟من زنداییم ۴ تا بچه داره و هم تجربه سزارین داره هم طبیعی.وقتی طبیعی زایمان کرد زودتر خوب شد و قشنگ راه میرفت و اینا ولی سزارین دیرتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام.من یکساله زایمان کردم.برخلاف میلم که دوست داشتم طبیعی زایمان کنم سزارین شدم.الان باز دوباره دوست دارم باردار بشم.منم حتی از زدن یه واکسن میترسیدم.امااون لحظه چون فقط فکر بچه ای درد برات مهم نیست.واینکه از من به شما نصیحت حتما زایمان طبیعی رو انتخاب کنین مگه اینکه مجبور به سز بشین

شما زایمانتون طبیعی بود یا سزارین؟من زنداییم ۴ تا بچه داره و هم تجربه سزارین داره هم طبیعی.وقتی طبیع ...

من زایمانم طبیعی بود و درست لحظه ای که نی نی به دنیا اومد کل دردام ازبین رفت شدم عین اول ، فقط و فقط تنها ایرادش این بود با بخیه ها تا یک هفته نمی تونستم بشینم ولی کل کارامو خودم میکردم 

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
2790
2778
2791
2779
2792