2777
2789

میشه بریزی؟اخه تو دفترچه قهوه سازم نوشته شیر نریزید خراب میشه پس چجوری با شیر درست کنیم؟

واسه قهوه ی فرانسه س فوری ها واسه قهوه فوریه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپرسو ساز داری

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

شیرو باید بریزی تو لیوان مخصوص که فنر داره هم بزنی بعد بریزی روی قهوه ات حالا بازم نمیدونم دقیق چون قهوه سازم واسه قهوه فرانسویه و اون یکی ام از این رو گازیاس

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
شیرو باید بریزی تو لیوان مخصوص که فنر داره هم بزنی بعد بریزی روی قهوه ات حالا بازم نمیدونم دقیق چون ...

از منم واسه قهوه فرانسه هست قهوه سازم یعنی باید شیرو جدا با فرنچ پرس فوم بگیرم بریزم روش؟

قهوه فرانسه خوشمزه ست؟

آره ولی خوبش گرونه 🤦‍♀️😁

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
از منم واسه قهوه فرانسه هست قهوه سازم یعنی باید شیرو جدا با فرنچ پرس فوم بگیرم بریزم روش؟

نمیدونم بخدا

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
از کجا باید بگیرم؟فله ای میدند؟

فروشگاهها معمولن دارن