2777
2789
عنوان

یه حس ششمیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 73 پست
هر پسری از اخلاقاش میشه فهمید پسری که دوست داره و چیزی یا کسیو بخواد ب راحتی بیخیال نمیشه اگه واقعا ...

میشههههه  دو پهلووووو هس

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
چیو بهش بگم میدونه دوسش دارم .میدونم دوسم داره‌.ولی خستم دیگه نمیدونم تهش چی میشه 🤦‍♀️

منظورم در مورد مشکلاتتون بود سکوت نکنین حرف بزنین خب دق میکنی دور از جونت اینجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم در مورد مشکلاتتون بود سکوت نکنین حرف بزنین خب دق میکنی دور از جونت اینجوری

منظورم ابنه که یروز خوب یروز بد

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
عشقم خب اخه شبیه پیشگویی پرسیدی حتما من گفتم اینده نگر  نیستم که😂ولی حسم به حرفت مثبت بود

😂❤میخوای کاملتر بگم دربار‌ش شاید بتونی بهتر حس کنی؟😍

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
اوم خودت بهش شک داری؟

دقیقا