2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 49 پست

هیچی همینطوری سوال کن شما متاهل هستید؟ 

اگ نبود بگو من ازت خوشم اومده 

ولی خو 

اگ جات بودم همچین کاری نمیکردم 

اگ اون منو دوس داشت دوس داشتم خودش دس ب کار شه خودش بگع دوسم داره 

سرنوشتم دست خودمه میتونم تغییرش بدم 👉بهم بگید تو میتونی 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهل که نیست یکساله همکارمه همه چیزشو میدونم ولی جسارت گفتنشو اصلا ندارم 

خب اگ دوست داش خودش میگف. 

اینو همیشه بدون و خودت تصورش کن حالتی ک بهت میگمو .. فکر کن بهش ی جورایی بفهمونی ک روش کراشی و اونم متوجه اش بشه ... من دیدم اکثر پسرا تو این حالت  اصلا ریکشنی ک تو توی ذهنت داریو نشون نمیدن بیشتر ازت فرار میکنن یا ی جورایی رفتار میکنن ک بفرستنت دنبال نخود سیاه .. و ابن واسه ی ی دختر خیلییی بده غرورش جریحه دار میشه و اعتماد بنفست خیلی میاد پایین در حدی ک بعدا پسریم بهت پیشنهاد بذه نمیتونی قبول کنی ..و تنها راهم اینه ب قول دوستان ک بهت میگن نخ بده و.. اصلا اینکارو نکن پسرا دخترایی ک رسیدن بهش سخت تره براشون جالب تره ..دیدم ک میگم خودشونم میگن.. پس تو فقط و فقط تو این مدت خیلییی خانمانه با وقار سنگین رنگین برخورد کن و خیلییییمممم ب خودت برس خیلیییی .. ی عطری بزن ک هرجا میری بوش اونجا بمونه ... خیلی تمیز و خوشگل .. بهت قول میدم   خودش میاد پیشنهاد میده ... اگرم ابنکارو کردی نیومد پس قسمتت نبوده بیخیالش شو .. تو سرنوشتت قرار نیس یاشه ...ب خداوند و طبیعت بسپار بهترین ادمو ب سمتت بیاره ... ولی خب اونکارو کنی مطمنم جواب میگیری

خوشبحالت  من از اینکه بخوام به یه مرد نزدیک بشم یا یه مرد بخواد بهم نزدیک بشه وحشت دارم استرس ...

واااااای دقیقااااااا منمممم.توعین منی.من لرزش دس میگیرم استرس شدید.صدام تند تند و باهوش و دستپاچه خرف میزنم ‌همین باعث شده مردا ازم فراری شن پسری قصد آشنایی هم داشته باشه بااین اوضاع من فرار میکنه

خودمم همین فکرو میکنم ولی خب میگم شاید چون همکاریم و من رسمی رفتار میکنم میترسه 

نمیدونم پس  اعتراف کن بهش😁😂

اینو همیشه بدون و خودت تصورش کن حالتی ک بهت میگمو .. فکر کن بهش ی جورایی بفهمونی ک روش کراشی و اونم ...

مرسیی  از این ک تایم گذاشتی عزیزم اره سعی میکنم این رفتارو کنم ولی این ک بهم تالا نزدیک نشده ی مقدار کلافم کرده

خودمم همین فکرو میکنم ولی خب میگم شاید چون همکاریم و من رسمی رفتار میکنم میترسه 

مردی ک بترسه شانسشو امتحان کنه واسه داشتن ی رابطه اصلا رابطع رو شروع نکنه بهتره ... مگه مبخواد چبکار کنه ک بترسه؟  رفتاراشو توجیه نکن .. مرد باید اونقد مردونه باشه ک از جواب منفی نترسه و بیاد حرفشو بزنع در غیراینصورت بدرد نمبخوره 

بعدشم مگه میخواد چی بگه 

میخواد بگه خانم فلانی میشه یکم روابط ما گستردع تر از همکار بودن باشه؟ یکم بیشتر همو بشناسیم ؟ اگ ایراد نداره از  نظر شما؟

حالا میخواد جوابت اوکی باشه میخواد نباشه  

اتفاق خاصی میفته؟ خیر 

مردی ک بترسه شانسشو امتحان کنه واسه داشتن ی رابطه اصلا رابطع رو شروع نکنه بهتره ... مگه مبخواد چبکار ...

من اینستاشو زیر و رو کردم یه دختر فالو نداره کلا از این بچه مثبتاس ک تو فاز دختر نیس همش کار خونه 

مرسیی  از این ک تایم گذاشتی عزیزم اره سعی میکنم این رفتارو کنم ولی این ک بهم تالا نزدیک نشده ی ...

ذهنتو آزاد کن و دیگه بهش فکر نکن ..هرووقت اومد تو ذهنت حواستو پرت کن ... من دیدم تو این شرایطا دقیقا حواس طرف بهت جلب میشه و اتفاقا جوابم میگیری خودتم اینقد اذیت نمیشی از لحاظ فکری ..... اعتماد کن بهم