2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پزشک قانونی رفتین؟

بله 

بنظرم جدا شو ارزش نداره عمرتو تباه کنی مطمئن باش لیاقت تورو نداره و خدا یه ادم خوب میزاره سر راهت همینطوری که واسه من گذاشت

مامان سه قلوهام💕😍(کاربر جدید نیستم)
بله  بنظرم جدا شو ارزش نداره عمرتو تباه کنی مطمئن باش لیاقت تورو نداره و خدا یه ادم خوب میزاره ...

من میترسم پزشک قانونی برم اجباریه؟ 

ما رابطمون سطحی بوده اما یبار اتفاقی ی تماس کم داشت ی لحظه کامل نرفت اما یه کوچولوو خیلی کم خون اومد نه کامل پاره شد نه سالم سالمه من نمیخوام خونوادم بفهمن بنظرت چکار کنم 

مهریتون چقدره

۵۰۰ تا ولی خب تا ۱۱۰ تا میشه حکم جلبشو گرفت برا مابفیشم اگه اموالی داشت که اینم نداره خودشم نظامیه

بچه ها بیاین برا همدیگه دعا کنیم مطمعنم هممون یه آرزوی بزرگو نشدنی نداریم. اگه تو شبها دلتون شکست به یاده دل شکسته منم بیفتین

من میترسم پزشک قانونی برم اجباریه؟  ما رابطمون سطحی بوده اما یبار اتفاقی ی تماس کم داشت ی لحظه ...

ببین بخاطر مهریت باید بری پزشک قانونی ولی قبلش برو پزشک زنان تا مطمئن بشی انشالله که چیزی نشده 

مامان سه قلوهام💕😍(کاربر جدید نیستم)
من میترسم پزشک قانونی برم اجباریه؟  ما رابطمون سطحی بوده اما یبار اتفاقی ی تماس کم داشت ی لحظه ...

پزشکی قانونی حتمن میفرستنت باید برگه اش برا طلاق باشه حتی اگه باکره هم نباشی تست میگیرن که باردار نباشی

پزشکی قانونی حتمن میفرستنت باید برگه اش برا طلاق باشه حتی اگه باکره هم نباشی تست میگیرن که باردار نب ...

من نمیخوام توافقی جدا شم ک مهرمو ببخشم 

وکیله گف ۲ سال طول میکشه اگ توافقی نباشه اینطوریه؟

بروماما تامعاینه ات کنه

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز