2777
2789
عنوان

تایم لیزر

96 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من رفتم لیزر قسمت زیر بغل بیکینی و ساق پا کل تایم 20 دقیقه شد به نظرتون تایمش کم نیست جواب میده آخه من شنیده بودم 1 ساعت زمان میبره حس میکنم سر سری کارش انجام داد کلا شد 20 دقیقه 

نمیدونم ولی دردم داشت؟خجالت نکشیدی

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکینی یکم درد داشت فقط

من خودم اپیلاسیون میکنم فکرکنم لیزردردش کمترباشه..چقدگرفا ازت واسه این چندجایی که گفتی 

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
300

چندجلسه گفته باید بیای؟