2777
2789
شکمی

چرا شکمی سونو کرده 

شما اگر ۲۳اسفند اخرین پریودت باشه نهایتا نهایتا الان پنج هفته ای ولی شاید کمی دیرتر باردار شده باشی و مثلا ۴ هفته اینا باشی 

توی سونو شکنی توی چهار هفته چیزی دیده نمیشه 

کاش سونوی واژینالت میکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم همش استرس دارم انشالله بسلامتی نی نیتو بغل کنی

عزیزم من درکت میکنم چون خودمم الان مثل شمام و نمیتونم بهت بگم نگران نباش 

من چند تا رمان دانلود کردم گفتم بخونم حواسم پرت شه 

فردا نوبت دکتر دارم میترسم 

ینی با سلام صلوات میرم میخابم برا سونو هی میگم خدایا کمکم کن باز خبر بد نشنوم .. 

بارداری بعد سقط استرسش خیلی بیشتره 

بخصوص اینکه من سقطم بدون علامت بود 

امروز ذیدم درد سینه ندارم ویارمم انگار خیلی نیست 

الان اعصابم داغونه منتظرم فردا بشه برم سونو بشم ببینم اون تو چه خبره 

دعا کنین سالم باشه 

همه امیدم به ماه رمضونه میگم خدا کمکم میکنه تو ماه رمضونیم نمیشه ولم کنه حتما بچم سالمه 

چند روز از موعد گذشت ۲۵۰ شد،کی قلب تشکیل شد

قلب هفته ۹ بارداری تشکیل شد ۹ روز از موعد گذشته بود بتا ۲۵۰ بود

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
شکمی یا واژینال؟

مال من شکمی بود من زیر بار واژینال نرفتم واژینال خطر سقط جنین داره دیدم تو اقوام جنین بعد سونو واژینال سقط شده

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
دختره یا پسر

دختر🤩