2777
2789
عنوان

بازی چالش هرچی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 60 پست
خب نبودم نمیدونستم😅

همین که بقیه رو شاد میکنین بازم عالیه🤩😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صورتی هستم ۸۲ ساله ازشربت زعفرون😐

ع چصوری صورتی جان😐😂😂😂

این کاربری متعلق به شوصون نفر نمیباشد. اما اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیست و انگار دَوا(مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید..... این طبیعیست.! ❤منو ماندانا ی تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دارر💙.............. و من شر حاسدن اذا حسد نمیگویم زیرا در گردنت ون یکاد آویز کردم و ب سِی مریمی سپردمت🧿 نمیدانم واقعا نمیدانم چرا تو به من تهمت میزنی. چرا من بهروز پدر مرده را اینگونه میرنجانی. چرا ب من تهمت هیزی..... چشم چرانی... معتادی..... و خیانت میزنی.... آخر مگر فقیر آدم نیست؟؟اَییییییی خوداااا چه میشد اگر ب منم ی بوآی پولدار میدادی💔. اینهاا را ولش....من غلط کردم گفتم این اخلاقات واس حاملگیه😐والا هنوام هموجوری. همو سگی ک بیدی هسی...👀اماااا. من بازهم دوستت دارم........ لامپ  مهتابی کم مصرف بروکس من سایه ات کم نشود از سر آن خانه(ب گَله دونی بیشتر شبیهه) من🌼میدانم میدانم ک تو مرا درک میکنی ب خاطر فقیر بودنمان و ب خاطر سختی مشکلات.من هم تو را درک میکنم...واس همینه ک میزارم بغل دستم بیشینی و هروئین......کوکائین....شیشه.....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش را با سس اضافی بکشی☺️آره دخترا ب دنیا اومدن ولی من پسر میخواممممممم... اشکالی نیس همین دو دخترا مانند پسر پرورش میدهم و برایشان زن میستونم🤩هوای کمپم خیلی لذت بخشه تو نگران نباش🧿

زرشکی هستم ۷۸ ساله از کیک😅

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

آبی ای هستم ۴۷ ساله ، در شهر شکلاتتت .😌😂🥲

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

بنفش هستم۱۳ساله از عدس پلو ☺

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
🍃🍃🍃🍃😕

آلزایمر🦠

این کاربری متعلق به شوصون نفر نمیباشد. اما اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیست و انگار دَوا(مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید..... این طبیعیست.! ❤منو ماندانا ی تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دارر💙.............. و من شر حاسدن اذا حسد نمیگویم زیرا در گردنت ون یکاد آویز کردم و ب سِی مریمی سپردمت🧿 نمیدانم واقعا نمیدانم چرا تو به من تهمت میزنی. چرا من بهروز پدر مرده را اینگونه میرنجانی. چرا ب من تهمت هیزی..... چشم چرانی... معتادی..... و خیانت میزنی.... آخر مگر فقیر آدم نیست؟؟اَییییییی خوداااا چه میشد اگر ب منم ی بوآی پولدار میدادی💔. اینهاا را ولش....من غلط کردم گفتم این اخلاقات واس حاملگیه😐والا هنوام هموجوری. همو سگی ک بیدی هسی...👀اماااا. من بازهم دوستت دارم........ لامپ  مهتابی کم مصرف بروکس من سایه ات کم نشود از سر آن خانه(ب گَله دونی بیشتر شبیهه) من🌼میدانم میدانم ک تو مرا درک میکنی ب خاطر فقیر بودنمان و ب خاطر سختی مشکلات.من هم تو را درک میکنم...واس همینه ک میزارم بغل دستم بیشینی و هروئین......کوکائین....شیشه.....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش را با سس اضافی بکشی☺️آره دخترا ب دنیا اومدن ولی من پسر میخواممممممم... اشکالی نیس همین دو دخترا مانند پسر پرورش میدهم و برایشان زن میستونم🤩هوای کمپم خیلی لذت بخشه تو نگران نباش🧿