2777
2789
عنوان

ریموو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 50 پست

سلام عزیزم خوبی.کاملااا حرفاتو درک میکنم

منه احمقم ب حرف دوستم رفتمو گند زدم ب صورتم

الان بعد از ۳سال میخوا امروز برم ریموو

من جاریم پیش همین خانومه دم ابروشو ریموو کرد الان بعد دوماه جاشم رفته

واس شما پاک شد؟؟ جاش نموند؟؟

تتومنم مشکیه😣 

توروخدا دعاکن بره راحت شم

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من امروز وارد سایت شدم، هفت بار ریموو انجام دادم چهار بار پیش یه خانم که بنظرم‌خوب کار می‌کنه و حواسش به پوست هست، الان خیلی کمرنگ شده ولی یه جوری با فشار دست زده که بدون ترمیم رنگ تا عمیق ترین لایه پوستم فرو رفته

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

ولی هنوز باید برم ادامه بدم چون یه خط پر رنگ سر ابروم انداخته که ناگفتنیه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
من یبار ریموو کردم فرقی نکرده.دیگه نرفتم.شما ۴بار رفتی کمرنگ شده؟

من آرتیست اکادمی استاد سمیرا کشاورز هستم در تهران،میتونم واست کار ریموو تاتوی ابروهاتو انجام بدم.

اعتماد کن و بیا

بعد از فیبروز اگه خوشت تیاد میشه ریموو کنی؟اگه ریموو کنی پاک میشه؟

بله عزیزم،بعد از گذشت چهل روز میتونی ریموو کنی.

من آرتیست اکادمی استاد سمیرا کشاورز هستم در تهران،میتونم واست کار ریموو تاتوی ابروهاتو انجام بدم.

رنگ پر سرب بوده  من پیگمنترم و کار بلید ابرو و ریموو تاتو رو تخصصی انجام میدم

بعد از دو سال هنوز مونده بعد بهم می‌گفت یکسال نشده پاک می‌شه، فقط هم یه جلسه رفتم 

بعدش ریز ابرو نگرفتیددددد؟؟

نه گرفتم، الان هنوز هست، بعد از زایمان و شش ماه  شیردهی باز می‌رم، تا پاک کنم، نابودم کرده

گرفتید یا نه متوجه نشدم😐

ای بابا چرا اشتباه نوشتم، نه عزیزم ریزش نگرفتم کلا ابروم کم پشته، فقط کاش پاک بشه همین