2777
2789
خب اگه جفتتون با هم اون لحظه تصمیم گرفتین جدا شی بعد چن وقت شما باز بخای باهاش باشی,و بدونی ادم خوبی ...

نه اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشم ولش نمیکنم رابطتون عشق نیست عادت داری باشه برو سراغ یکی دیگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشم ولش نمیکنم رابطتون عشق نیست عادت داری باشه برو سراغ یکی دیگه

ینی نمیشه یکیو دوس داشته باشی بعد به دلایلی جدا شی باز برگردی و رابطع حتی بهتر از قبل بشه, اینجوری پیش نمیاد ینی?

خب چی گفتی بهش چجوری برش گردوندی?

مگ با ی جمله برگشت😂😂😂۲۴ ساعته خواهشش کردم البنه خب خودم تمایل داشت برگردم چون کار اشتباهی کرده بودم نمیتونست همینطور برگرده باید میدید واقعا پشیمونم:)

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
دقیقا اکثر مواقع از عادته

من عاشقشما اگ عادت و ایناس ولش کن 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
😂عه خب الان خوبه رابطه تون? 

اره خداروشکر 😂

بحث غرور نیست

چ خطا کار من بوده باشم چه اون برای کات کردن

ن اجازه میدم اون برگرده

نه خودم میرم برش گردونم

همون اول عرضه شو داشتیم همدیگه رو نگه میداشتیم

وقتی کار رسید به جدا شدن و قطع ارتباط

دیگه سعی ب درست کردنش نمیکنم

نظرمه،#  

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
اها خب دیگه کلی عذرخواهی کردی نباید ک هی اون ادامه میداد ک

عاخع حق داشت قبلن بم گفتع بود ک ع این حرف بدش میاد و رفیقاشو سر همین حرف گذاشتع کنار و بلاکیدع اینم بگم خعلی مغرور و تخص بود و فقط‌پیش من وا میداد کلا رابطع خوبی بود درکل ناراحتم از اینک اینجوری تموم شد ولی خب وجدانم راحتع ک تلاشموکردم برا درست شدنش بقیش دس اون بود لابد نخاس یا شایدم واسش سنگین تموم شدع بود اون حرف درهرصورت اگ بیشتر از این اصرارمیکردم یامعذرت خاهی ب خدم و ارزشام و شخصیتم توهین میشد

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤