2777
2789
عنوان

ماهی 5 میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 47 پست
مجردی که خیلی خوبه ۸۰ درصدش پس انداز میشه،تو چطور پس انداز میکنی؟

والا 80 درصد ک پس انداز نمیکنم 😂😂 شاید 20 درصدش بره برای پس انداز  

ممکن از ناممکن پرسید خانه ات کجاست؟                  گفت در رویای یک ناتوان              
با شوهرم با هم خرج زندگی میکنیم    

فک میکردم فقط من اینجوریم ،یه مقدار کم پس انداز میشه بقیه خرج پوشاک خودمو بچه ام‌ میشه یه مقدار هم قسط حقوق شما چقده ؟شغلتون

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انصافا برای این تایم کاری شما خیلی کمه حداقل باید 7 و 8 بگیری  الان 8 ساعت کاری حقوق پایه  ...

هیی آره ب خاطره همون اصلا پرسیدم 🤦🏻‍♀️ ولی چاره ای نیست متاسفانه باید کار کرد 🚶🏻‍♀️

حقوقت خوبه فقط ساعت کاریت زیاده . من با 8 ساعت کار له له میرسم خونه

کارمندی؟ 

والا 80 درصد ک پس انداز نمیکنم 😂😂 شاید 20 درصدش بره برای پس انداز  

چرا ؟ولخرجی؟ لااقل ۵۰ ذخیره کن

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
فک میکردم فقط من اینجوریم ،یه مقدار کم پس انداز میشه بقیه خرج پوشاک خودمو بچه ام‌ میشه یه مقدار هم ق ...

خرج پوشاک بچه رو شوهر مگه نباید بده؟ 

خرج پوشاک بچه رو شوهر مگه نباید بده؟ 

چرا اون باید بده ولی دیگه خرج و مخارج سنگینه منم کمکش میکنم 

فک میکردم فقط من اینجوریم ،یه مقدار کم پس انداز میشه بقیه خرج پوشاک خودمو بچه ام‌ میشه یه مقدار هم ق ...

منم همبنم . با همسرم با هم پس انداز میکنیم . بچه ندارم . البته هزینه کلاس و اینها هم میدم . ولی خوب مشترک هستش با هم . من طراح سایتم و فتوشاب کار . حدود 7 میگیرم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اره . شرکت خصوصی کار سایت و فتوشاپ و اینها میرم 

منم خصوصی ام 

موفق باشید ❤️

اره سعی میکنم 🤦🏻‍♀️

یه حساب دیگه باز کن  ،موقع واریز حقوقت یه درصدی از حقوقت رو بزن حساب دیگه ات به اون کارتت دست نزن،وقتی هم که پول خوبی جمه کردی طلای کهنه بخر یا سکه