2777
2789
عنوان

رنگ پوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
وای چقدر بدددد نمیدونستم اصلا ممنون  آخه لیزر هم میخواستم برم اینطوری باشه اصلا بیخیال سولار م ...

آره گلم نامزدتون شمارو با همین رنگ پوست دیده و پسندیده‌. خیلی حساس نباش و زیاد هم بهش رو نده😉😉😉😉

همیشه از خودت پیشش تعریف کن و بگو من بهترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم پوست راحت سبزه میشه که

یه مقدار افتاب بهش بخوره رنگدانه هاش بیشتر میشن که از خودش دفاع کنه و رنگش سبزه میشه

البته بیشتر تحقیق کن

به تاپیکای مفیدم سر بزنین و نظر بدین با تشکر

چیکار کنم آخه  دوس دارم اونطوری که اون دوس داره باشم خودشم چیزی نگفته ها باباش یه بار از دهنش ...

عزیزم لازم نیست خودتو تغییر بدی اون اگه پوستت دوست نداشت خب میرفت خواستگاری یه خانم سبزه پس حتما دوستت داره 

حالا پوستت برنز کنی شاید فردا باز از یه چیز دیگه خوشش اومد تو میخوای مدام در حال تغییر دادن خودت باشی!

آسیب و عوارض اینکار‌ا زیاده 

بازم هرجور میل خودته ☺️

ما آبادانیا   
چیکار کنم آخه  دوس دارم اونطوری که اون دوس داره باشم خودشم چیزی نگفته ها باباش یه بار از دهنش ...

ببخشید میشه بپرسم چند سالتونه؟

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
آره گلم نامزدتون شمارو با همین رنگ پوست دیده و پسندیده‌. خیلی حساس نباش و زیاد هم بهش رو نده😉😉😉😉 ...

اون بنده خدا که چیزی نمیگه من فهمیدم همیشه در گذشته دختر سبزه دوس داشته خودم پیگیر شدم وگرنه اون نگفت سبزه شو 

خودم یکم حساسم 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
آره عزیزم اینجوری میشه. اول جلسه های لیزرتون رو کامل برید. بعد از چند ماه برید سولار

ممنون عزیزم از راهنماییت واقعا مفید بود

عزیزم لازم نیست خودتو تغییر بدی اون اگه پوستت دوست نداشت خب میرفت خواستگاری یه خانم سبزه پس حتما دوس ...

بله شما درست میگین 

آخه اونم نگفت سبزه شو من چون فهمیدم قبلنا همیشه سبزه دوس داشته خودم دلم خواس سبزه بشم چون یکم حساسم رو اینچیزا دوس دارم یه طوری باشم اون خوشش بیاد حالا برم رنگمو تغییر بدم مطمعنم همه میگن چرا ولی خب دوس دارم اون خوشش بیاد 

درکل هنوز تصمیم قطعی نگرفتم باید ببینم چی میشه شاید نظرم عوض شد و همین رنگی موندم 😅

فکر کنم پوست راحت سبزه میشه که یه مقدار افتاب بهش بخوره رنگدانه هاش بیشتر میشن که از خودش دفاع کنه ...

آهان ممنون 

چشم حتما تحقیق میکنم

پس این همه دختر سبزه بیرون میدید فکر میکردین بی یار  و نگار میمونن؟

آره واقعا 😅😅😅 دختر سبزه خیلی خاطرخواه داره ماها درجریان نبودیم

جدی تو خانواده نامزدم دختر سبزه رو بورسه و همه سبزه دوس دارن ، درکل خانواده ها و دیدشون به زیبایی متفاوته یه سریا سفید دوس دارن یه سریا سبزه یه سریا توپر یه سریا لاغر 

شاید سبزس و از اینکه زیاد پوسستون فرق کنه معذب باشه؟

فرضیه هستا.

اگر اینجوری باشه، یکم بگذره شاید عادت کنه شاید حتی بیشتر علاقه مند بشه

یه فرضیه بود فقط خخخ

به تاپیکای مفیدم سر بزنین و نظر بدین با تشکر