2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 43 پست

گوشی همسرمو چک میکنم ۱سالی هست با ی نفر رفیق شده خیلی قاتی شدن مرده متاهل و از تو پیاما فهمیدم خیانت مبکنه مرتبم از همسرم پول میگیره نمیدونم پس میده یا نه اعصابم خرابه نمیدونم چکار کنم نمبخوام بفهمه گوشیشو چک مبکنم که پباماشو پاک کنه  چند شب خیلی عصبیم اسمش میاد میخوام دهن شوهرمو جر بدم

برای تعجیل در فرج و سلامتی امام‌زمان (عج)صلوات🌹
از کجا بنویسم از تنهایی و بی کسیم تو این شهر غریب بنویسم از دل شکسته ام از اینکه تو اوج جووونی عمرمو ...

بمیرم برای دلت ...بچه هم داری؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد حرف تو دلم هست که به هیچکس نگفتم دارم غمباد میگیرم هی میریزم تو خودم و همش ناراحت و عصبیم اگر بخوام بنویسم کلا این تامبک میشه واس دردودلای من😭

همش توخواب حرف میزنه واشک میریزه،کاش میشدهمش پیشش باشم،دوهفته س اوردمش پیش خودم دکترو...بره حالش خوب ...

خدا به دلش ارامش بده خیلی سخته اینطوری

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
گوشی همسرمو چک میکنم ۱سالی هست با ی نفر رفیق شده خیلی قاتی شدن مرده متاهل و از تو پیاما فهمیدم خیانت ...

اخه اگه ازش بپرسی هم احتمالا راستشو نگه بهت

اینقد حرف تو دلم هست که به هیچکس نگفتم دارم غمباد میگیرم هی میریزم تو خودم و همش ناراحت و عصبیم اگر ...

فکر میکنی شوهرت خیانت میکنه؟

اخه اگه ازش بپرسی هم احتمالا راستشو نگه بهت

صدرصد نمیگه بارها تو قالب داستانایی که تو نی نی سایت میخونم واسش قصه بافتم که حالیش کنم رابطشو قطع کنه عایده نداره دارم روانی میشم از فکر و خیال لعنت به هرچس ادم هرزه اس خدا لعنتشون کنه شب و روز این رفیقشو تفرین میکنم که کاش بمیره ی دنیا از دستش راحت بشن

دلم گرفته دعا کنین برام شوهرم ب نگه داشتن بچه راضی بشه 

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊

دعوت ب گروه روانشناسی و خانواده ویژه بانوان بنده حنا یبارات   مشاور و روانشناس کودک و خانواده و نوجوان وافسردگی اضطراب و اعتماد به نفس و غیره فعالیت دارم شماره تماس ۰۹۳۷۵۰۳۹۵۱۲https://chat.whatsapp.com/DDR9xYLC7VrBTvIWHAoALY

مشاوره عمومی (خانواده ، کودک، نوجوان وغیره هستم هر کس مایل ب مشاوره هست درخواست دوستی بده شمارمو میزازم )🎀

خیلی تنهاییم با پسرم عذاب میکشیم هرروز. سر هیشکی نیاد. لعنت به غربت

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
صدرصد نمیگه بارها تو قالب داستانایی که تو نی نی سایت میخونم واسش قصه بافتم که حالیش کنم رابطشو قطع ک ...

واقعا خدا لعنتشون کنه