2789
عنوان

🌸🌸ختم مجرب🌸🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست
40 تا. رابطه کاته کات بودا. یعنی معجزه شد واسم. اسم 40تا ازبچه های نی نی سایتو نوشتم واس دونه دون ...

این ۴۰ تارو تا چن روز خوندین؟منم رابطه ام کات کامله همو میبینیم ولی رابطه مون کات شده خیلی وقته😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ۴۰ تارو تا چن روز خوندین؟منم رابطه ام کات کامله همو میبینیم ولی رابطه مون کات شده خیلی وقته😔

والا من خیلی فوری و فوتی تو یکی دوروز تمومش کردم چون میخواسنم اون اتفاقی ک منتظرشم بیقته و واقعا هم معجزه شد واسم بهد چندسال کاتی.میخواستم واسش پیام تبریک بفرستپ از اونطرقم جله و ختم میگرفتم ک ببینمش واس تولدش خلاصه عین معجزه بود برام. واس همین تو یکی دوروز همه رو خوندم.

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991
یکیش حتما ابجد کبیره یکی صغیره. باید ب ابجد کبیرش بخونی

نه عزیزم هر دوش ابجد کبیر..یکجا گفته ک باید تشدید حساب بشه یکجا گفته نباید حساب بشه

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
والا من خیلی فوری و فوتی تو یکی دوروز تمومش کردم چون میخواسنم اون اتفاقی ک منتظرشم بیقته و واقعا هم ...

ممنون حتما امتحان میکنم😔ما ۸ ماهه رابطمون کاته باهم همکلاسیم ولی دیگه این ترم اخرمونه دیگه نمیبینمش

ممنون حتما امتحان میکنم😔ما ۸ ماهه رابطمون کاته باهم همکلاسیم ولی دیگه این ترم اخرمونه دیگه نمیبینمش

من امسال میشه 4 سال.درسته یه وقتایی خسته شدم کم اوردم اما بازم دارم ادامه میدم رابطمون بازم اوکی نشده اونطورس ک خواستم .توام ناامید نشو

من امسال میشه 4 سال.درسته یه وقتایی خسته شدم کم اوردم اما بازم دارم ادامه میدم رابطمون بازم اوکی نشد ...

عزیزم یعنی با عشقت در ارتباط هستی؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
عزیزم یعنی با عشقت در ارتباط هستی؟

نمیشه گفت ارتباط . درحدی ک توپیجمه پست میذارم لایک میکنه و مناسبتهارو تبریک میگه.

واس همیناهم خیلی خون دل خوردم با کلی ختم وچله واینا

سلام شما ازدواج کردین؟

عزیزم الان

دی ماه 1402هه

و من دقیقا تیر97 نامزد کردم اسفند بهم زدم الانم  دقیقا 5 ساله که از همه ی این اتفاق میگذره و هنوز اون اتفاقی که منتظرش بودم نیفتاده سال 1403 میشه 6 سال