بچه ها شوهرم خیلی به خونوادش میرسه درهفته که چندبار میره خونه مادرش اینا همش خرت و پرت و هله هوله برای خواهر کوچیکش میگیره یا باباش بخواد چیزی بگیره و اینا این میره میخره به باباش قرض داده ولی پس نمیگیره چون باباش الکی میگه ندارم یا مثلا ما وقتی میریم مسافرت میان وسایل خونمون میبرن ازروغن اینا بگیر الا غیره میگن شما خونه نیستین خراب میشن چکار کنم توروخدا شما کمک کنین واقعا دیگه عصبی شدم بابا خرج کردنم حدی داره☹️😬
بابا کمکم حدی داره به خدا شما جریان کامل نمیدونی ببین به کجا رسوندن که من صدام دراومده
عزیزم اصلا به این نوع کامنتا جواب نده
چنان میگن چندین سال پسر بزرگ کردن انگار خونواده دختر هیچ کاری برای دخترشون نکردن اینجوری بخوایم استدلال کنیم قبل مسافرتتون باید اموال رو بین دو خونواده تقسیم کرد چون خونواده دختر هم زحمت بزرگ کردن کشیدن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم باشوهرت بشین برنامه ریزی کن با چرب زبونی ودلبری بگو میخام ازین به بعد طلا بخرم خودم واست خوشگل کنم بندازش تو قرض وخرج چیزی نمونه ضمنا اگه امکانش داری کلا از خانوادش دور شو ولی هیچوقت جلو شوهرت از خانوادش بدگویی نکن چون بدتر میشه
خدا عروس اینجوری نصیب نکنه،برا خانوادش خرج میکنه تو چرا میسوزی؟؟چقدر ذات بعضیا خرابه
دیدم همه طرفداریتو کردن گفتم اینا رو بگم خیلی خوشبحالت نشه😝😆
فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤