یعنی هیچ کس زودپز برقی نداره یه کمکی به من بینوا بکنه😓
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم تو اون تاپیک گرونی نوشته بودی همه از گرونی مینالن ولی حرف از پولی که براشون ریختن نمیزنن خواستم بگم ما بهمون تعلق نگرفته عدالتی نیست پس فقط خرج کلاس پسرم هفته ای یک تومنه بدون حساب رفت و امد و خورد ک خوراکش یعنی ماهی نزدیک ۴ تومن فقط خرج یک کودک اتیسمه تازه کم کمش اره گلم خیلی چیزا دیگه هست که نمیشه باز کرد حداقل وضعیت موجود برای من از قشر که یک کودک متفاوت داره ولی جایی و کسی بهش توجه نمیکنه سخته
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اون تاپیک اسی قفل کرد گفتم اینجابگم یعنی شما بااون پولی برات ریختن که برای اکثریت نریختن چندوقتو میتونی بگذرونی؟؟ دو روز یه هفته پرش یه ماه. اما گرونیا تا اخرعمرمونه. ای واقعا بااین تفکرات وضعمون بدترمیشه
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم تو اون تاپیک گرونی نوشته بودی همه از گرونی مینالن ولی حرف از پولی که براشون ریختن نمیزنن خواست ...
عزیزم باید حتما اعتراض کنید البته اگر ماشین خارجی و یک خونه بیشتر داشته باشید بهتون تعلق نمیگیره
این کار رو که کردن برای قشر ضعیف خیلی بهتره یکم که بگذره مردم متوجه میشن
اون تاپیک اسی قفل کرد گفتم اینجابگم یعنی شما بااون پولی برات ریختن که برای اکثریت نریختن چندوقتو میت ...
عزیزم یکم بگذره متوجه میشید که به نفع قشر ضعیفه
والا ادم میشناسم دوتاخونه داره براش ریختن ادم میشناسم مستاجره پول نون نداره نریختن. بعدم این مقدار پول دیگه سه روزم نمیشه گذروند با این حجم گرونی. برنج هندی که ما بدبخت بیچارها میخریدیم شده ۳۷ .
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم باید حتما اعتراض کنید البته اگر ماشین خارجی و یک خونه بیشتر داشته باشید بهتون تعلق نمیگیره ای ...
ماشین خارجی کجا بود خواهرم مستاجریم چون همسرم به خاطر شغلش گردش مالیش بالاس فکر میکنن ما ثرتمندیم عزیزم
من که به خاطر فرزندم از کسانی که باعث شدن نمیگذرم حق الناسه دیگه سپردم به خدا هر کسی که هست
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
گلم اعتراض فایده نداره من زمانی که تو فروردین ماه مدارس یهو باز کردن زنگ زدم دفتر رئیس جمهوری به خاطر شرایط خاص بچه هامون کلی صحبت کردم ولی اتفاقی نیافتد زمانی که کلاس توانبخشی یهو از ۹۰ تومن کردن ۱۸۰ باز زتگ زدم اردیبهشت باز هیچی فقط گفتن انتقال میدیم اخه انتقال دادن برای من چه فایده داره الانم که این اوضاع شددرد را از هر طرف بنویسم درده دوست من و درد ما خانواده های کودکان خاص به توان ۲ حتی بیشتره همین الان این هفته پسرم نبردم کلاس به خاطر مشکل مالی اره دوست من بخوام بگم مثنوی هزار خرمن میشه
ماشین خارجی کجا بود خواهرم مستاجریم چون همسرم به خاطر شغلش گردش مالیش بالاس فکر میکنن ما ثرتمندیم عز ...
خیلی عجیبه برام که برای شما نریختند
شما حتما میتونید درخواست بدید و ثبت کنید
باور کن همسر منم کارگره ۶ میلیون حقوقشه همه شو باید قسط بدیم خرج زندگی رو با اسنپ رفتن در میاره
ولی همسرم مطالعه زیاد داره میگه کارخوبیه ولی باید از قبل مردم رو آگاه میکردند
خیلی عجیبه برام که برای شما نریختند شما حتما میتونید درخواست بدید و ثبت کنید باور کن همسر من ...
البته من تنها نیستم برای خیلی ها را نریختن عزیزم حتی کسانی که بدتر از منه وضیعتشون و تو مدرسه ی پسرم هستن
در کشور ما چون وضعیت اقتصاد ثبات نداره نباید این کار انجام میشد یا حداقل در این برهه
البته من تنها نیستم برای خیلی ها را نریختن عزیزم حتی کسانی که بدتر از منه وضیعتشون و تو ...
عزیزم خیلی شرایطتون سخته
واقعا در حق شما اچحاف شده
ان شاالله یه در پرازخیر و برکت براتون باز بشه
عزیزم خیلی شرایطتون سخته واقعا در حق شما اچحاف شده ان شاالله یه در پرازخیر و برکت برات ...
🙏🏻