2789
عنوان

تخمک گذاری

122 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من روز ۱۷ سیکلم لکه بینی خفیف داشتم و یه روزه قطع شد در حال اقدامم علتش میتونه تخمک گذاری باشه یا لانه گزینی؟میتونم امید به بارداری داشته باشم این ماه؟کسی تاحالا مورد مشابه تجربه کرده؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اقدامی ام یکم روز پریودیمه من اصلا تاحالا نشده بود جلو جلو زودتر از وقت پریودی درد شکن و کمر داشته باشم همیشه دوسه ساعت مونده ب پریودی علائم نشون میداد خودشو ولی الان دوسه روزه همش علائم مریودی دارم ینی قراره پریود بشم حامله نیسم؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
سلام عزیزم چند ماه اقدامی؟ علائم دیگه هم داری؟

ماه دوم اقدامم هنوز موعد پریودم نشده حدودا یه هفته تا موعدم مونده ولی بعضی وقتا خیلی کم زیر دلم تیر میکشه دردش کمه 

منم ۴روز مونده لکه دیدم فردا موعدم ه هنوز نشدم

منم فردا روز پریودیمه انشالله ک همه منتظرا نتیجه بگیرن

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
من اقدامی ام یکم روز پریودیمه من اصلا تاحالا نشده بود جلو جلو زودتر از وقت پریودی درد شکن و کمر داشت ...

فک میکنم دردِ کم طبیعیه تو حاملگی بازم زیاد نمونده تا موعدت اگه نشدی بی بی بزار انشاالله که باردار باشی عزیزم

ببخشید عزیزم اکه این سوالو میپرسم چون خودم چهار ماهه اقدامم و نتیجه نگرفتم هنوز یک شب در میان اقدام ...

بله من این ماه اقدامم کامل بود حتی توی تایمی که احتمال  تخمک گذاریم بود هرشب اقدام داشتم ولی فعلا نمیدونم نتیجه چیه 😅

انشاالله واقعا چشم انتظاری خیلی بده🙄البته میگن هرچی بیخیال تر باشی بهتره

اره عزیزم حالا من ماه اوله ک اقدام میکنم 

بعد کلا چهاربار اقدام داشتیم تو این ماه بنظرت کمه یا تا زمان پریودی باید اقدام داشت؟😂😅

اره عزیزم حالا من ماه اوله ک اقدام میکنم  بعد کلا چهاربار اقدام داشتیم تو این ماه بنظرت کمه یا ...

والا میگن ماهی که میخوای اقدام کنی باید حداقل یه شب درمیون اقدام کنی ولی من میشناسم کسایی که اقدام درست هم نداشتن ولی باردار شدن والا بستگی داره😅😅