2777
2789
عنوان

شک بدبین بودن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی‌دونم والا الان بهش گیر نمی‌دم فقط خود حوری میکنم مخصوصا که الان از هم بیخبر باید باشیم

ببین بعضی اقایون هستن کنارتن ولی زیرزیرکی کارشونو میکنن

متوجع ای؟ینی اونی ک بخاد زیرابی برع خودش میرع

روحتو بزرگ کن

ارزش خودتو ببر بالا 

بگو من اینقد کاملم ک برای همسرم میتونم کافی باشم مچر اینکه خودش خیلی ذاتش خراب باش ک بخاد هرز بپرع

من میدونم دنیا خیلی بد شدع اتفاقا منم خیلی بدبینم ب چشای خودمم اعتماد ندارم 

اما باید ریخت دور 

برای سلامت و ذهن اروم خودت

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ببین بعضی اقایون هستن کنارتن ولی زیرزیرکی کارشونو میکنن متوجع ای؟ینی اونی ک بخاد زیرابی برع خودش می ...

چشم 

ببین حتی خودش ناراحت شد گفت منو با پسرای بی ناموس از خدا بیخبر داری یکی می‌کنی گفت من دلم بخواد میتونم صدتا دوست دختر داشته باشم که تو روحت خبر دار نشه اما من تورو میخام به سختی همه رو قبول کردم می‌دونم کاری کنم برای همیشه میری پس تورو به خدا بس کن من نه خیانت میخام نه خیانت میکنم 

چشم  ببین حتی خودش ناراحت شد گفت منو با پسرای بی ناموس از خدا بیخبر داری یکی می‌کنی گفت من دلم ...

میفهمم 

نزار حس کنع ضعیفی

بخاطر خودت میگم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میفهمم  نزار حس کنع ضعیفی بخاطر خودت میگم

آره ببین هرکار کردم انداختم دور 

الان چهار روز گذشته خودمو کنترل کردم آخه نباید زنگ بزنم رفته ماموریت بیخیال دارم کاری میکنم فکر نکنه محتاجشم

آره ببین هرکار کردم انداختم دور  الان چهار روز گذشته خودمو کنترل کردم آخه نباید زنگ بزنم رفته ...

ار سختع 

خصوصا اگ دوسش داری اما وقتی اومد جبران کن