2777
2789
خیلی مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی بغل بگیریش  برا منم دعا کن این ماه خدا جوابمو بده ۵ساله من ...

عزیزم چشم 

حتما ان شاالله این ماه باردارمی شی عزیزم قول می دم

میشه تاپیکمو گزارش بزنی فدات

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی بغل بگیریش  برا منم دعا کن این ماه خدا جوابمو بده ۵ساله من ...

الان تک خط شد منفیه

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

الان تک خط شد منفیه

آخی چرا☹️😔

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم چشم  حتما ان شاالله این ماه باردارمی شی عزیزم قول می دم میشه تاپیکمو گزارش بزنی فدات

چشم عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
مباركه عزيزم براي بقيه هم دعا كن منم دعا كن

چشم عزیزم 

حتما این ماه حامله میشی عشقم

الان تک خط شد. منفیه. 

کجا برم من الان غذا خوردم اید باید ناشتا باشم

نیازی نیست ناشتا باشی.

برو درمونگاهی که آزمایشگاه داره،پزشک عمومی برات آزمایش می‌نویسه حداکثر تا عصر همون رو هم جوابش آماده میشه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

الان تک خط شد. منفیه.