mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 عنوان حذف تاپیک 96 بازدید | 18 پست نینی یار لطفا تاپیک های منو پاک کن وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️ 1401/01/29 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 لینک تاپیکی که میخای حذف بشه رو بزار تو تاپیک نی نی یار انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 لینک تاپیکی که میخای حذف بشه رو بزار تو تاپیک نی نی یار مرسی 😂 بلد نبودم 👌😘 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 مرسی 😂 بلد نبودم 👌😘 عزیزم مسخره میکنی یا واقعا بلد نبودی ؟😐بخاطر ایموجی خنده میگم انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 عزیزم مسخره میکنی یا واقعا بلد نبودی ؟😐 بخاطر ایموجی خنده میگم نه واقعا ب طرز فکر خودم خندیدم ک فکر میکردم فقط بگم تاپیک منو پاک کن، اونم پاک میکنه وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 نه واقعا ب طرز فکر خودم خندیدم ک فکر میکردم فقط بگم تاپیک منو پاک کن، اونم پاک میکنه گلم حتی نی نی یارم تگ نکرده بودی🤦🏻♀️😂 انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 گلم حتی نی نی یارم تگ نکرده بودی🤦🏻♀️😂 خو چون نمیدونستم شاید باورت نشه ولی الانم نمیدونم بعد از اینکه گفتی درست تگ کردم یا نه 😁 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 خو چون نمیدونستم شاید باورت نشه ولی الانم نمیدونم بعد از اینکه گفتی درست تگ کردم یا نه 😁 شما که تو این تاپیک هنو کسیو تگ نکردی گلم ؟ انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 نه واقعا ب طرز فکر خودم خندیدم ک فکر میکردم فقط بگم تاپیک منو پاک کن، اونم پاک میکنه تازه اومدی سایت ؟منم اوایل که اونده بودم هیچی نمیدونستم انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 تازه اومدی سایت ؟ منم اوایل که اونده بودم هیچی نمیدونستم آره فک کنم دو هفته نشده وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 شما که تو این تاپیک هنو کسیو تگ نکردی گلم ؟ نه تاپیک جدید نوشتم اونجا تگ کردم البته اگه درست انجام داده باشم 😁 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 نه تاپیک جدید نوشتم اونجا تگ کردم البته اگه درست انجام داده باشم 😁 گلم چون میخام راهنماییت کنم میگم شما ایشون رو تگ کنی تامیکاتون رو پاک نمیکنه یه تاپیک زدن نی نی یار ، شما لینک تاپیکی که میخای پاک بشه رو میزاری اونجا ، نی نی یار پاک میکنن انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 نه تاپیک جدید نوشتم اونجا تگ کردم البته اگه درست انجام داده باشم 😁 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3389 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی این تاپیک گلم انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 گلم چون میخام راهنماییت کنم میگم شما ایشون رو تگ کنی تامیکاتون رو پاک نمیکنه یه تاپیک ... چقدر مهربونی شما 😍😘 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️